Kde chodíte na nákupy do Poľska?

2. júl 2023

Ahojte kde chodite na potraviny do Polska ?oplati sa to este dakujem

dori2
2. júl 2023

ja do biedronky a ano, vacsina veci sa oplati. nieco stoji ako u nas. ja mam cca rovnako daleko tam ako do supermarketov u nas takze moja volba je jasna ;)

lenusa20
2. júl 2023

Biedronka. Oplatí sa určite. Treba si to len doma správne zmenežovať. Mrazák, chladnička... U nás takto vznikla veľmi veľká úspora financii a veru že nehladujeme + teraz leto, veľa si dopestujeme. Ak by si sa rozhodla, stiahni si už teraz appku a tam uvidíš aj aktuálne zľavy a ponuku atď. Veľa zliav máš práve s tou appkou.

jozinzbazin2
2. júl 2023

Tiez rozmyslame nad nakupmi v Polsku,min.500eur a urobit mega zasoby do mraziaku,a doma uz len pecivo dokupovat.

lenusa20
2. júl 2023

@jozinzbazin2 my chodievame každé 2-3 týždne. Nakupujeme tam vlastne všetko. Doma len pečivo čerstvé. Kupujeme aj drogériu. Platba od 90-150eur. Ale ako fakt tu si kupujeme max pečivo, muž pivo a dieťa nanuky. Samozrejme vynimočne kúpime na SK niečo čo nám akútne došlo a na "sklade" už nemáme 🤣.

jozinzbazin2
2. júl 2023

@lenusa20 tiez tak chceme,mame velke auto tak tam sa toho zmesti strasne vela,tak by sme toho nakupili vo velkom,a tiez na plnu nadrz urobime 1300km,takze toto by sa nam velmi oplatilo,len neviem kde sa nachadza od nas najblizsi takyto obchod v Polsku.

jozinzbazin2
2. júl 2023

@lenusa20 som pozerala teraz letak a prepocitavala na eura,tak 2.90 za kilo bravcoveho mesa bez kosti,alebo maslo 200g za 0.78c.Budeme to robit tiez tak,len este musim najst nablizsi obchod.

lenusa20
2. júl 2023

@jozinzbazin2 my sme našťastie cca hodinu od najbližšieho obchodu. Nafta ma stojí cca15 max 20 éčka. Ako proste pre nás ako rodinu nie je o čom. Ja si aj sama sadnem do auta a už idem. Len už idem rodiť, tak si beriem aj doprovod. Ináč som zvykla s dcérou hoci po škole sadnúť do auta a išli sme si. Rodičia občas idú, alebo mi len dajú zoznam čo chcú. Mám známu čo býva preč od nás a tri ženy sadnú do auta a každá si nakúpi, cestovné si rozdelia.

jozinzbazin2
2. júl 2023

@lenusa20 tiez som to teraz pozerala,tak od nas je to 133km cize hodina a pol cesty,a tie dalsie su uz zase v kszdom meste,tam je potom napr.10km rozdiel.Zacneme to takto robit aj my.stiahnem do mobilu tu aplikaciu.

lenusa20
2. júl 2023

@jozinzbazin2 myslím že tuna na je aj nejaká skupinka ľudí, čo si radia alebo dávajú tip na nákup. Ja čo už mám overené, platiť treba kartou a vybrať si platbu v ich mene. Nie eurami. To som sa tiež takto dočítala. Ale to 1-2x a už sa človek zorientuje v mnohom. Ja teraz už mám aj overené výrobky, čo máme radi aj dlhá trvanlivosť. Majú výborné jogurty. Syry a šunky- väčšie balenia a vákuovo balené. Natrepem to do mrazáku a hotovo. Čo sú veľmi veľké balenia tak dávam do mrazáku už podelené v dózach. Týka sa to hlavne balenia 1kg platového syra. Šunky majú zväčša v 250g baleniach, ale aj väčších. Mäso to ako nieje je o čom rozmýšľať. To keď ma sestra prísť zo západu tak predom kupujeme aj 20kg mäsa a si to berú so sebou domov. Mám sestru aj v CZ a s tamaď tak isto chodia partie nakupovať. Takže na niektoré výrobky som mala aj od nej už info.

jozinzbazin2
3. júl 2023

@lenusa20 na to platenie som sa ta chcela opytat,ci vymenit tu na sk,alebo tam,alebo platit kartou a banka si sama strhne podla jej kurzu.

niekto2hy
3. júl 2023

@jozinzbazin2 Platit kartou v Zlotych.

sajmonka_1216
3. júl 2023

my tiež Biedronka, oplatí sa to na 10000%