Kam na výlet v Zakopanom okrem vianočných trhoch?

vavalik
27. nov 2024

Kam na výlet v Zakopanom okrem vianočných trhoch ? Plánujeme tam ísť budúci víkend + poraďte či sa v blízkosti nachádzajú obchody s oblečením

belllinka
27. nov 2024

To čo je za skloňovanie: "okrem vianočných trhoch"?

bobix25
27. nov 2024

Gubalovka

evcagabi
27. nov 2024

Chod pozriet skokansky mostik 😁

cukroska
27. nov 2024

@vavalik Dom hore nohami. Guballowka to je asi samozrejmosť,Morské oko,Kaspov vrch a je tam dosť toho. Aj obchodný dom je aj obchody. Nuda rozhodne nehrozí. Pretože nasávať tú vianočnú atmosféru sa dá aj dlhšie ako víkend 😊A je aj aquapark

cukroska
27. nov 2024

@vavalik My sme tam boli pár krát na dva dni a ešte by sme vydržali.A to sme nikdy nestihli všetko čo by sme chceli.

monika123654
27. nov 2024

Ja by som tiež chcela ísť pozrieť na vianočné trhy ,viete poradiť nejaké ubytovanie za rozumnú cenu?

vavalik
autor
27. nov 2024

@monika123654 my sme zohnali ubytko cez aplikáciu airbnb sú tam lacné a pekne ubytovania skúste pozrieť

monika123654
27. nov 2024

@vavalik ďakujem, pozriem

frflos_nespokojny
27. nov 2024

@vavalik mas na oblecenie obchod priamo v centre, nazov ma nenapada.
pokial je vela snehu robia aj snehove bludisko- je to aj na nete plus cena. morske oko je kusok od zakopaneho a pokial tam ides svojim auto je problem zaparkovat. parkuje sa na ceste pri hranicnom prechode z poskej strany lysa polana. auta su popri ceste aj kilometer plus prirataj pesi vzdusnou ciarou cca 7 km a ludi ako maku