Ahojte ako to je keď sa vrátim z Poľska na Slovensko. Potrebujem len negatívny test alebo musím byť v karanténe? Momentálne som prekonaná ale do vtedy keď sa budem vraciat budem po jednej dávke.
aktualne, do Polska vam netreba nic (ako prekonanej) a Poliaci ani nic nekontroluju, su radi, že im tam chodime minat peniaze.....my sme viacej tuknuti......u nas pri navrate plati vynimka len pre ockovanych....(plne 2mi davkami), cize ani ako prekonana (co je od veci) vynimku nemas..... takze akrantena a na 5.den moezs PCR, ak je negativny, karantena konci, alebo 10 dni bez testu..... aktualne ale na hraniciach nik nie je.....sme boli pred 2mi dnami v PL a v pondelok ani utorok nikde nik...a to hl. prechod Chyzne....
No keďže baby zase radia a nevedia 🤦♀️ tak ak už budeš po 1. dávke 14 dní tak nejdeš do karantény lebo sa považuješ za plne zaočkovanú osobu
@janai1 nenapisala, kolko bude po 1.davke..... ak 14 dni, tak ano, je to tak ako pises.....takže viem, ale dostatok info nemam...
@sorciera24 doslova píšeš v príspevku že vynimku majú len osoby s 2 dávkami 😉
@janai1 no ved ako myslis, odporucam pani si pozriet stranku mzv a tam to bude mat z prvej ruky: https://www.mzv.sk/cestovanie/covid19/obmedzeni...
kedze stale netusim, aku kombinaciu pani ma..... hadam, si to dokaze precitat
Ahojte, trošku mám v tom zmätok 🙄 takže ak budem 14 dní po prvej dávke netreba mi antigen/PCR test, keď pôjdem do Poľska? Či?
@vanessa0311 ked Budete len po jednej tak karantena