Ahojte. Chodievate na nákupy do Poľska do obchodu Biedronka? Oplatí sa to ? Ako často chodievate a co všetko sa tam dá nakúpiť? Zvažujeme všetky pre a proti. Ďakujeme
@sichtulica Vyslovene len kvôli Biedronke nechodíme.
Keď ideme na trhy, tak sa tam zvykneme zastaviť. Prirovnala by som to k Lidlu.
Niečo sa oplatí viac, niečo menej. Pozri si na nete leták pre predstavu.
Keď boli malé deti, tak sme odtiaľ kupovali plienky. Tie sa oplatilo a boli dobré.
Mňa to akosi nechytilo za srdce, sme len 2, nestálo to za to
Boli sme pár krát. Kedysi sa to oplatilo. Teraz už nie. Ceny ako u nás. Keď si ešte prirátam cestu,tak už vôbec nie.
@sichtulica pokiaľ kupujes všetko na akciách tak sa ti vôbec neoplatí. Naše akciové sú ich normálne ceny. A musíš rátať s tým ze co majú na akcii je to v momente vykúpenie tými co žijú pri hranici
Ďakujem krasne za názory. Momentálne mi to zdravie aj tak nedovolí tam zájsť. Nechám si to zatiaľ ešte prejsť hlavou ;)
Ahojte, my sme boli minulý mesiac na víkend v Zakopanom, išli sme aj na veľký nákup a väčšina vecí lacnejšia ako na SK, ale išli sme aj podľa letáka. Maslo 200g 0,89€ (kúpila som 8ks, takže už len tam som ušetrila 8€ oproti SK), čokoláda 100g 0,75€, keksy a lá Delissa menej ako 20 centov, jablkový 100% džús menej ako 50 centov...
Ale chcela som sa opýtať, či niekto neviete, ako to majú s letákmi. Chceli by sme ísť zas na nákup, ale môžeme len v pondelok a ja som nikdy nenašla leták na ďalší týždeň na nete, aj v appke je vždy len na aktuálny. Potrebujem si urobiť dopredu zoznam podľa letáku a pozrieť, či sú akcie na veci, ktoré chcem, aby sa mi oplatilo ísť. Som blbá ja, alebo fakt oni tie letáky zverejňujú až v pondelok??? 😃
Asi záleží odkiaľ idete. My chodíme od Žiliny takže to nie je ďaleko moc. Chodíme tak 5x do roka niekedy viac. Kupujeme tam všetko