Biedronka Poľsko

sichtulica
10. nov 2024

Ahojte. Chodievate na nákupy do Poľska do obchodu Biedronka? Oplatí sa to ? Ako často chodievate a co všetko sa tam dá nakúpiť? Zvažujeme všetky pre a proti. Ďakujeme

klarissa25
10. nov 2024

Asi záleží odkiaľ idete. My chodíme od Žiliny takže to nie je ďaleko moc. Chodíme tak 5x do roka niekedy viac. Kupujeme tam všetko

lilianka28
10. nov 2024

@sichtulica Vyslovene len kvôli Biedronke nechodíme.
Keď ideme na trhy, tak sa tam zvykneme zastaviť. Prirovnala by som to k Lidlu.
Niečo sa oplatí viac, niečo menej. Pozri si na nete leták pre predstavu.
Keď boli malé deti, tak sme odtiaľ kupovali plienky. Tie sa oplatilo a boli dobré.

buberova
10. nov 2024

Mňa to akosi nechytilo za srdce, sme len 2, nestálo to za to

marryen
10. nov 2024

Boli sme pár krát. Kedysi sa to oplatilo. Teraz už nie. Ceny ako u nás. Keď si ešte prirátam cestu,tak už vôbec nie.

lenvam
10. nov 2024

@sichtulica pokiaľ kupujes všetko na akciách tak sa ti vôbec neoplatí. Naše akciové sú ich normálne ceny. A musíš rátať s tým ze co majú na akcii je to v momente vykúpenie tými co žijú pri hranici

sichtulica
autor
11. nov 2024

Ďakujem krasne za názory. Momentálne mi to zdravie aj tak nedovolí tam zájsť. Nechám si to zatiaľ ešte prejsť hlavou ;)

canis_lupus
19. nov 2024

Ahojte, my sme boli minulý mesiac na víkend v Zakopanom, išli sme aj na veľký nákup a väčšina vecí lacnejšia ako na SK, ale išli sme aj podľa letáka. Maslo 200g 0,89€ (kúpila som 8ks, takže už len tam som ušetrila 8€ oproti SK), čokoláda 100g 0,75€, keksy a lá Delissa menej ako 20 centov, jablkový 100% džús menej ako 50 centov...
Ale chcela som sa opýtať, či niekto neviete, ako to majú s letákmi. Chceli by sme ísť zas na nákup, ale môžeme len v pondelok a ja som nikdy nenašla leták na ďalší týždeň na nete, aj v appke je vždy len na aktuálny. Potrebujem si urobiť dopredu zoznam podľa letáku a pozrieť, či sú akcie na veci, ktoré chcem, aby sa mi oplatilo ísť. Som blbá ja, alebo fakt oni tie letáky zverejňujú až v pondelok??? 😃