Dobrý deň, prosím vás viete kde na Slovensku alebo niekde majú kliniku na zväčšenie pŕs vlastným tukom s tým, že celý tím budú iba ženy? Poprípade už to niekto absolvoval? Ja si šetrím peniaze a neviem teda ukazovali mi ze to stoji tak 3-4 tisíc. Budem rada za akékoľvek informácie. Taktiež ak mi odoberú tuk z brucha a zo stehien pri jednej operácii, budem platiť ako za dva výkony ci ako?
@esterrrrrrr pridaj sa do skupiny, možno tam ti niekto bude vedieť poradiť😉
https://www.modrykonik.sk/group/2363/
@esterrrrrrr Chcem sa len opýtať, prečo ženský tím? Chlapi toho o ženskom tele vedia koľkokrát viac, než ženy samotné a koniec koncov, rozhoduje odbornosť, nie pohlavie.
google by nevedel poradiť? 🤔 prípadne potom mail konkrétnym klinikám s otázkami... ale to len tak premýšľam, zapla som jednu bunku a toto mi naskočilo 🤷
Iba zeny? Vacsinou robia aj muzi prave tu podstatnu cast chirurgie v tomto smere, top, co poznam na plastiku prs su muzi. Obratila by som sa priamo na Kliniky s tymto celym.
@juliacenc to je škoda, to ma mrzí, ako ja viem nejaké veci ale radšej by som od niekoho skúseného, nie z internetu a článkov
@kiki68 áno, iba ženy. Bol by pre mňa problém ze by ma muž videl keďže mam partnera. Ja viem, že oni to tak vôbec neberú a videli už x žien... Ale je mi to proste nepríjemné 😇
@zuzanka.zuzu ale áno, Google pomohol, no nikde neviem nájsť kliniku kde by pracovali iba ženy a chcem komunikáciu aj s pani, ktorá to už na vlastnej koži absolvovala.
@hugoboss1923 pretože mám partnera a to by mi bolo nepríjemné keby ma muž vidí, aj keď je to doktor.
@iriska13 dakujeeem
@esterrrrrrr tak to budes aj u ortopeda may iba zeny? Ved to je lekar. Jemu je jedno ako vyzeras a okrem toho si v plnej narkoze. Pri kazdej operacii si naha, vycievkovana, je to medicina, nie bordel. Takze od tohto by som ihned upustila. Vacsina chirurgov je totiz muzov, je to narocna praca fyzicky, cize to neni taka romantika, ked stojis hodiny na nohach a maka. Ja som zeny na estetickej stretla iba na tych mini zakrokoch. Napr odstranenie pigmentu, kurieho oka a pod srandy, Cize dermatologicky primarne. Kamosky tam robia sestricky totiz a prave mi povedali, ze ked chces pekne prsa, tak ten a ten. Ale vsetko muzi ti chirurgovia.
@kiki68 rozumiem, no preto sa snažím zistiť informácie. Uplne chápem, že doktori to robia ako prácu a prejde im cez ruky veľa žien, no ja si neviem pomôcť a nedokážem to. Ja som celkovo hanblivá na svoje telo, rada si ho nechávam pre seba.
Tiez som sa tu uz o to zaujimala, ale nedostala som ani jednu odpoved. Neviem o nic viac ako ty