Zväčšenie pier

10. sep 2023

Ahojte, chystam sa na jednu kliniku na zvacsenie pier kyselinou hyaluronovou. Klinika ma na stranke v ponuke vyplne, rozne objemy a rozne ceny. Na konzultacii mi bolo povedane ze vsetko musi posudit lekar az ked pridem na zakrok a vsetko sa dozviem az po nom. Takto ani nemam tusenia co mi tam budu davat, akej znacky, kolko ml, cenu, proste nic neviem. Kamoska bola tiez na jednej klinike, povedala ze chce proste 1ml danej latky, ukazala fotku ako to chce, povedali jej cenu a sla na zakrok. Proste vsetko mala do predu povedane. Premyslam, ze pojdem na tu kliniku jej ona, lebo to ma sice pekne, ale inak ma ta klinika priserne recenzie. Je tu niekto komu mozem napisat ohladom toho a vie mi poradit? Ako to u vas prebiehalo, podla coho sa vybera mnozstvo, znacka atd?

jenn7
10. sep 2023

Je tu skupina plasticka chirurgia a esteticka dermatologia. Vo veeobecnosti si znacku vybrat nemozes, dostanes to, s cim dana klinika pracuje. Ak preferujes nejaku znacku, hladaj si kliniku, ktora s takou pracuje a hlavne si nechaj poradit od lekara, kolko ml bude vhodne. Ja idem v decembri, poviem moju predstavu, ale urcite dam na nazor lekara.

autor
10. sep 2023

@jenn7 ako jasne, len v tej klinike maju asi 5 druhov. Od toho sa bude odvijat vysledok aj cena.

jenn7
10. sep 2023

Dohodni si konzultaciu s lekarom a daj si vsetko vysvetlit. Nic jednoduchsie neexistuje

luccija
10. sep 2023

Ty si nemala konzultáciu priamo s lekárom?
Ja tiež nemám dôveru a išla som na výplň nosovoustnych tam, kde bola kamarátka.Vedela som čo, za koľko...predtým som bola na inej klinike a hovorili sme o inom type kyseliny tu si dala moja kamarátka efekt skoro nulový.Ked som sa pýtala potom mojej lekárky na tú značku povedala, že je veľmi slaba mám silnu mimiku a vek, že to vôbec nebude vidieť a dávajú to mladým ženám.
Dala som si poradiť a bola som veľmi spokojná.
Zaplat si radšej konzultáciu voľakedy bola za 25 eur neviem s kým si hovorila recepcnou?nech Ťa potom neprekvaoia sumou s akou neratas

autor
10. sep 2023

@luccija povedali mi ze ano maju konzultacie ale na pery to neplati, len na vacsie zakroky ako napr prsia. Ze ked chces prist na pery tak posudia situaciu a hned robia.