Dobrý deň žienky. Neviem či píšem sem správne. Ale chcela by som sa opýtať, tie ktoré ste boli alebo len nad tým rozmýšľate. Zmenšenie pŕs.
Mám problémy s chrbticou bola som na jednej operácii teraz ma čaká ďalšia. Odporučil mi to aj neurochirurgii, kde ma operovali. Pýtala som sa aj gynekológa a aj ten povedal, že to by bolo vhodné k mojej diagnóze. Čo všetko by som mala absolvovať pre to aby mi ich zo zdravotných dôvodov zmenšili a spevnili. Teraz mám obvod 100D-E ako je strih podprsenky. Hrozne ma bolieva chrbtica aj krčná. Operácia driekovej chrbtice mám za sebou a pred sebou ešte jednu. Mám všeobecnú zdravotnú poisťovňu.
100D nie su velke prsia... Kazdopadne, skus najskor brafitting. Aj dokonale padnuca podprsenka dokaze tieto problemy odstranit. Ak to nepojde, potom uvazuj o operacii..
@vevuska2018 Ahoj. Neviem ci si uz dostala odpoved ja idem na operaciu v septembri neurolog napisal lekarsku spravu kde indikoval zmensenie prs zo zdravot.problemov a aby to bolo preplatene cez poistku nosim aktualne podprsenku H a aj to je mala tiez mam bolesti a dalsie kompikacie.Mam doveru stacilo si najst zazmluvnenu nemocnicu a ide to automaticky cez poistku.
je tu skupinka: silikonove prsia, je tam vela prispevkov práve o zmenšení prs, nielen o silikonoch, sama v nej som, kedze o zmenseni uvazujem