Dala som si napichat pery, lebo boli fakt male a nevyrazne, chcela som to uz strasne dlho. Sla som do jednej dost znamej kliniky, na ktoru som pocula len pekne slova. Dala som si rovno jeden cely ml kedze tie pery boli fakt male, doktor suhlasil, po konzultacii sme vybrali tu najkvalitnejsiu a teda aj najdrahsiu znacku, vraj vydrzi fakt dlho (6-18 mesiacov). Dnes su to dva tyzdne a moje pery su totalne splasnute. Prve mozno 3 dni to vyzeralo tak ako som si predstavovala, fakt krasna praca, no teraz su uplne prec. Nie je to preto, ze by som si uz zvykla, uz mi bolo povedane aj okolim, ze mi to nejako rychlo splaslo. Vcera som na kliniku volala, tak vraj mam teda taky metabolizmus, ze sa mi to rychlo vstrebalo a ze kazdy to ma inak, niekto chodi na pery aj kazde dva tyzdne a niekomu staci raz za rok. Toto ked som pocula, strasne som sa citila sklamana. Zaplatila som najdrahsi material, lebo slubuje minimalne pol rocny vysledok a ja po dvoch tyzdnoch vyzeram ako keby som tam ani nebola. Keby mam tie peniaze zaplatit kazdy pol rok (podotykam minimalne), som s tym uplne v poriadku, ale kazdy dva tyzdne?? Prosim povedzte mi ci toto je normalne, lebo ja nepoznam nikoho kto by na pery chodil tak casto.
Posli a fotku, a zhodnotime ci je to naozaj tak zle alebo sa to zda len tebe, kravina cele s metabolizmom
argument, že sa to rýchlo vstrebalo by u mňa neobstál. keď raz majú vydržať v priemer rok a ty ich nemáš po troch dňoch, tak akože asi bude niekde chyba a nemyslím si, že v tvojich perách alebo metabolizme.
A co si vopred podpisovala? Upozornili ta na to ze ten efekt nemusi byt ani pol roka? Bola tam nejaka "zazracna" formulka o individualnom metabolizme a pod.?
Ak nie, tak reklamuj. Nie menit kliniku, ale reklamovat tam kde si bola. Bud nech veatia peniaze alebo to opravia.
@zuzubb007 ako ono je to pravda je tie pery nie su na cely zivot lebo ta kyselina je telu vlastna latka a postupne sa vstrebava, no ale za taky maly cas? Este s garanciou na ovela dlhsiu dobu? To fakt nie.
mne sa zdajú stále väčšie ako tie pred.
@kvetinka75 je to jeden cely ml…ten vysledok ma byt ovela viditelnejsi. A to som este vahala ci si nedam 0,5ml. Po 1ml maju pery vyzerat tak ako na tej fotke po tyzdni, ale dlhodobo, nie tyzden.
Z fotky je to ťažšie posúdiť, neviem ani aký máš materiál (značka, typ a pod.), ale vyzerá, že väčšina z objemu vymigrovala mimo lokalitu, kde by mal byť. Neviem či máš aj nejaké hrčky na pocit…každopádne áno, každému vydrží kyselina inak dlho, ale po týždni nemôže byť takýto efekt. Neviem, kde si bola, ale aj tak sa po správnosti nemá aplikovať celý 1ml naraz, ale postupne, čiže idealne po 2 týždňoch kontrola a eventuálne doplnenie podľa efektu. Ja by som tam už nešla. Vyber si iného odborníka, nech osobne posúdi aktuálny stav a odporučí postup.
teraz je to aka doba, co si po aplikacii? jasne, ze tie prve dni su pery vacsie, lebo je tam este aj ten opuch, oni potom o nieco splasnu. aj ti nejak vedeli znazornit, ze ake tie pery budu vyzerat? alebo teda ako by mali vyzerat trebars po mesiaci?
@marty_4 dva tyzdne su to teraz.
@malaopicka poslala som im to, napisali ze ale ved to nie je problem dopichnut. Za dalsich takmer 300€.
mozes mi do spravy napisat, aka je to klinika?
Základne pravidlo je pichnúť časť materiálu, naznačiť si tvar a objem pier, o dva týždne kontrola a podľa výsledku dokorigovať. Mne osobne sa vôbec nepozdáva ten efekt po vyplnení, vyzerá to veľmi amatérsky, ale každý má iný štýl aplikácie a klientka iné požiadavky. Už s tým, žiaľ, nič nespravíš. Jedine ísť inam.
Podla mna si mala svoje povodne pery pekne a absolutne nie male. Podla tvojho opisu som cakala dve ciarky a nie normalne plne pery. Po vyzeras ako mensia kacicka, nevyzeraju vobec. prirodzene.
Ja pracujem ako lekarka v oblasti estetickej mediciny, ja by som nabuduce aplikovala iny typ vyplne napr znacku Neauvia, tiez je jedna z najlepsich a je vhodna prave pre klientky, kt. vypln od inych znaciek nevydrzi
Za mna ale nedoporucujem hned aplikoval na prve sedenie 1ml, kedze hrozi riziko migracie vyplne
Nie, urcite to nie je normalne a kvoli metabolizmu ti nemozu pery splasnut za dva tyzdne. Nenechaj sa odbit a reklamuj pracu.