Vybratie znamienka na tvári

ivka1103
8. mar 2024

Ahojte, je tu niekto, komu vyberali znamienko ma tvari? Potrebujem sa poradit…Dakujem

bamboa
8. mar 2024

@ivka1103 ja som si dávala vybrať nad hornou perou. Ale bolo to už dávno. V čom potrebujes poradiť?

mamina7070
8. mar 2024

mne vyberali v januari

janulkamartinko
8. mar 2024

Mne tiež nedávno, väčšie,pri oku 🙂

erika237
8. mar 2024

@janulkamartinko mozem sa opytat ako blizko pri oku bolo? Ja mam na jednej strne presne vo vonkajsom kutiku oka bradavicku, chcela by som si ju dat odstranit, ale mam strach.

janulkamartinko
8. mar 2024

@erika237 strach som mala aj ja, tiež vedľa kutika pomerne blízko oka,ale bolo to v pohode, len keď som chodila par dní s náplasťou,to mi vadilo.Samotné vybratie prebehlo lepšie ako som si myslela.

erika237
8. mar 2024

@janulkamartinko dakujem, naberiem odvahu a pojdem do toho, dalsia bradavicka sa mi robi aj pri druhom oku 😂

ivka1103
autor
10. mar 2024

@bamboa dakujem pekne za odpoved. Bolelo Ta to po vybrati? nejaky tlak? prip. opuch?

dabaja13
28. sep 2024

@janulkamartinko prosim vas, mohli by ste mi napisat teraz po case ako sa vam to zahojilo? Neostala vam ziadna jazva? Niecim ste si to po vybrati stehov natierali aby sa vam to uplne zahojilo? Dakujem vopred za odpoved.

sovica
28. sep 2024

@dabaja13 Mne tiež vyberali 2 znamienka na tvári - ambulantne, lokálne umŕtvenie, žiadna bolesť. Zahojené úplne v pohode do pár týždňov. Ak chceš, aby sa Ti to pekne a rýchlo hojilo a neostala Ti viditeľná jazva, tak si kúp Dermatix gél alebo nejaký so silikónovým základom (Dermatix je drahý, ale fakt skvelý). Po operácii sa vyhýbaj priamemu slnku aspoň pol roka, prípadne si natieraj jazvičku SPF 50, keď ideš von. Na slnku by Ti jazvička mohla spigmentovať a to už je nezvratný proces.

dabaja13
29. sep 2024

@sovica dakujem

janulkamartinko
30. sep 2024

@dabaja13 jazvičku mam takmer neviditeľnu, veľmi pekne sa to zahojilo,a áno asi týždeň som si to ošetrovala podľa pokynov doktora a neskôr mastickou na jazvy

dabaja13
1. okt 2024

@janulkamartinko Dakujem. A ktorou mastickou?