Drahé dámy, vedeli by ste mi poradiť ako zjemniť/ vyhladiť vrásku hnevu okrem botoxu? Čítala som napríklad o mezoterapii ale dve kozmeticky nezávisle od seba mi tvrdia že len botox. Fakt? Nič iné nepomôže? Dakujem 😊
Za mňa botox až na tretej klinike mi extrémne zalomenu vrásky hnevu zvládli napichat krásne do hladka
@mon_soon mne velmi pomohla masaz tvare a krem proti vraskam, pripadne aloe gel/sprej na vypnutie a hydrataciu pleti, samozrejme zalezi ako velmi hlboka ta vraska je ale za mna je masaz skvela aj dvojitej brady som sa zbavila
@mon_soon botox si nemusite davat do konca zivota. ale samozrejme treba pocitat s tym, ze ked jeho ucinok odznie, efekt bude podobny tomu predtym 🙂
@lakebabe nepomohlo? ved na tych spodnych fotkach ju nevidno 🙂 (ci len ja som slepa? :D)
@crazy_cat_lady ved to je po botoxe to myslím ze mi kozmetika ani ine zákroky nepomohli len kvalitné urobený botox aj to až na tretej klinike
@lakebabe aha takto, ja som to pochopila, ze ti uz ani botox nepomohol 🙂 tiez inak rozmyslam nad tym, ale do cela. lebo ho mam ako radiator z neustaleho mracenia a zmurenia :D
@crazy_cat_lady ja chodím kompetku😃 čelo vraska hnevu a posledne dva roku aj okolie očí každý sa zhodol že to vážne ubera desať rokov z veku a vyzeráš oddychnuto
@crazy_cat_lady a čím dlhšie chodím tým menej sa m8 vrásky na čele robia aj keď to povolí mudr vysvetlila že čím dlhšie máš umrtvene čelo tým menej niektoré svaly používaš a už sa tak nemracis a je to pravda
@lakebabe ano, lebo ten sval je umrtveny, alebo ako to nazvat a neviete nim hybat tak, ako predtym, takze tym padom sa vrasky neprehlbuju 🙂 no mozno sa raz odhodlam :D
@crazy_cat_lady ja ľutujem ze som nešla skôr lebo čím je vraska hlbšia tým ťažšie sa to robí a kratšie to vydrží preto uz núkajú aj baby botox co je male množstvo na jemné vrásky preventívne
@lakebabe je mi jasne, ze cim skor pojdem, tym lepsie. lebo tie vrasky na cele u mna su dost vyrazne. asi sa len prosto musim objednat a potom budem nutena ist :D po "zakroku" ste museli aj dodrziavat nejake odporucania alebo tak?
@crazy_cat_lady nič strašné štyri hodiny si nesmie človek ľahnúť a predklonit sa kvôli zateceniu nepiť dva dni alkohol kvôli prekrveniu nemusí chytiť a aspoň týždeň necvicit nepotit sa neopalovat moja sestra napríklad nežije na sk a ide len keď príde niekedy raz ročne niekedy po roku a pol nič tragické keď to povolí
@crazy_cat_lady inak aj čelo som mala strašne roky zmurenia kym som nenosila šošovky opalovania sa a slnka ale čelo mam krásne hneď ale fakt dobrý doktor na začiatku som bola na dvoch fakt luxusných veľkých klinikách a otras teraz chodím do takej malej neznámej a som strašne spokojna
Neboj sa botoxu. Za mňa maximálna spokojnosť 👌
Problem pri botoxe je ten, ze tie svaly napichanim nepouzivas a vela zien ma potom skusenosti, ze ked s botoxom prestanu, velmi zostarnu akokeby. Ja som laik, ale hovorila o tom aj Cameron Diaz a jej fotky na nete najdes. Ja botox tiez zvazujem, ale len vrasku hnevu.
No nalomili ste ma. Ja sa len bojím že to časom vytiahne do absolútne neprirodzeneho tvaru - nechcem zakrývať starnutie,ostatne vrásky m netrápia. Lebo courtney cox vyzerá hrozne napríklad
@mon_soon courtney Cox ma veľmi zle spravené liftingy to sú operačné nezvratné zákroky a začínala s tým v časoch keď bol aj botox v plienkach. Nič sa ti nestane prvé rázy keď ti vyprchá budeš akí predtým časom to budeš mat o mnoho jemnejsie. Ešte som sa nestretla so ženou co by botox olutovala. Len vybrať poriadnu kliniku a dr
@mon_soon no v Žiline som veľa rokov bývala a chodila na kliniky. Tak za mňa Dermapoint nie bola som tri krát botox povolil po mesiaci. Niekto tam je spokojný ja vôbec. Kamala už nie chodila som a po rokoch sa strašne pokazili. Moja doktorka ma kliniku v BA ale ma prenájaty aj malý priestor v Žiline a Nitre. Chodí tam tak raz dva krát mesačne v centre. Ona mi robí všetko už dlho https://www.instagram.com/fbclinic.aestheticmed...
Mne pomohol len botox. Osobne stačí raz za 4-5 mesiacov. Keď budeš dávať pichať len vrásku hnevu, nijako Ti to mimiku nezmení.