Ahojte boli ste niektorej na tomto druhu laseru, kvôli inkontinenciu, oslabeniu sliznice. Ošetrení jaziev po pôrodoch? Pomohlo vám to?
@oli18 no predpokladám že asi ano...
Myslim, ze v 67cke uz asi sotva 😉
Chcela by som poprosiť dámy, žijúce na Slovensku vo veku 18 rokov a viac, trpiace inkontinenciou moču o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci s témou Vplyv močovej inkontinencie na kvalitu života žien.
Veľmi pekne ďakujem za vašu ochotu i čas
Ja som sa vďaka diskusii ohľadom inkontinencie tu dala tak teenagersky zlákať. Mám inkontinenciu už 16 rokov, od svojich 38 rokov. V roku 2018 som súhlasila s prednou plastikou pošvy v Čadci. Nepomohla vôbec. A teraz laser v GYN- FIV v Žiline. Zbytočne som zaplatila 230 eur. Pochabá nádej, doktor MUDr. Galo doporučil, ako na stresovú tak urgentnú, však zarobil. Po zákroku sa mi inkontinencia zhoršila. Teraz som sa objednala na konzultáciu do Gynpor Sliač, pretože mi doporučuje lekárka už dlhšiu dobu pásku TOT, TVT. Tak uvidím. Mám inkontinenciu 2.stresovú (námahovú) a teraz 54 rokov.
Znama bola kvoli inkontinencii v Ba. Je spokojna. Musim sa opytat, ci si dala aj omladit 😁