Tvrdé pery po výplni pier

anonym__
7. aug 2024

Ahojte chcela by som sa opýtať či je normálne mať tvrdé pery po výplni pier. Prešiel už mesiac a pol, pery už mám zahojené ale jednu stranu mám tvrdšiu než druhú. Bol mi aplikovaný Stylage M. Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Budem mať pery tvrdé dokým sa kyselina nevstrebe? Za aký čas môžem ísť na výplň opäť? Ďakujem

lakebabe
7. aug 2024

@anonym__ môže to byť materiálom. Tento som nemala, ale mne to robil Restylane. Ten bol taký tvrdý a hutný, že som ho cítila dlho kým sa nestretol. Potom sme dávali jemnejší a ten už necítim

gabika0825
7. aug 2024

@anonym__ stylage je najhorší materiál aký môže byt použitý pri vyplní pier. Chápem že si asi chcela ušetriť ale moja dr čo mi robí pery dlhe roky mi presne hovorila že ona tuto kyselinu ani nepoužíva. Zvyknú sa po nej veľmi často robiť hrcky a nehovorím ani o tom ako rýchlo sa vstrebe. Kamoska tiež chcela ušetriť tak si dala na klinike tuto kyselinu a za mesiac nemala nič v perách.

anonym__
autor
8. aug 2024

@gabika0825 práveže tento materiál bol na klinike najdrahší spolu s juvederm, platila som 340€🙈 hrčky mám taktiež, aký materiál by si mi odporúčila?

lakebabe
8. aug 2024

@anonym__ ja už dávam iba Lumineru, mala som aj Juvederm aj Restylane, , ale mne všetky nedrzali dlho a táto mi príde najjemnejsia v perach. Chodím na pery 8 rokov skúsila som kadečo, ale už dva roky si dávam len toto , aj keď na ňu niekto nadáva, ze moc nevydrží, mne drží najlepšie

anonym__
autor
8. aug 2024

@lakebabe Ďakujem, môžem sa ešte opýtať na akú kliniku chodíš?

lakebabe
8. aug 2024

@anonym__ do BA na ffabulous beauty mudr fecmannova ale chodí pichať aj do NR a Za

gabika0825
8. aug 2024

@anonym__ ja jedine Juvederm, veľmi som spokojná, nikdy som nemala hrcky v perách a ani sa mi kyselina hneď nevstrebala. Samozrejme veľa záleží od metabolizmu, ale juvederm drzi aj babám ktorým sa iné kyseliny rýchlo vstrebávajú

anonym__
autor
8. aug 2024

@lakebabe
@gabika0825 ďakujem veľmi za pomoc😊

gabika0825
8. aug 2024

@anonym__ nemáš začo, hlavne sa nabudúce rozhodni pre dobrú kliniku, lebo veľa robí aj to samotné pichnutie