Turbinoplastika + septoplastika

mmm1234
16. apr 2024

Dobrý deň, neviete prosím Vás ako dlho prebieha nejaká rekonvalescencia po týchto dvoch zákrokov, koľko dní človek vymešká v škole?

pluss
16. apr 2024

ja som bola na jednodňovej a v pohode som mohla ísť do práce na tretí deň...akurát teda s dlahami v nose ktoré mi vybrali o týždeň...

kacusik69
16. apr 2024

ja som bola v nemocnici 5 dni (od operacie prepustena na 4. den, tamponada v nose viac ako 24 hodin) a cca 2 tyzdne “PN” - chodila som na VS v tom case… okrem turbino a septoplastiky mi ale vyberali aj polypy z dutin a nosnu mandlu… momentalne mam prepazku opat vybocenu a sliznicu zhrubnutu 🤷🏻‍♀️ som alergik

mmm1234
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mmm1234
autor
17. apr 2024

Ďakujem @kacusik69 @pluss

noji123
6. dec 2024

@pluss mozem sa spytat, kde ste boli na jednodnovej?

pluss
6. dec 2024

@noji123 v BB u Kováča 🙂

noji123
7. dec 2024

@pluss dakujem za odpoved. Ja idem do Levic, ale to si neviem prestavit ako do prace, bojim sa ze budem opuchnuta a to ze nebudem vediet dychat. Mne povedali ze tyzden treba byt na PN. Vy ste nemali ziadne tazkosti po operacii? Vedeli sze dychat, spat vsetko bolo v poriadku?

pluss
7. dec 2024

@noji123 ja som tiež ostala na PN ale nemusela som ... v podstate len pre ten pocit akoby bezpečia že mi nikto nebuchne do nosa v autobuse alebo kde lebo to by dopadlo zle :D ....ale opuch naozaj žiaden...dosť pomohlo aj to že na klinike mi neustále prikladali nový a nový ľad 🙂 ...iba drobná žltá modrinka na špičke nosa ostala.... 🙂 nos bol v noci samozrejme opuchnutý resp lepšie sa spalo tak v polosede 🙂 a troška krvi tieklo zavše ale naozaj nič hrozné...nebojte 🙂 kľudne si doma odpočiňte na PN aj dlhšie už len skrz nevyspatie prvotných dní....a na noc mi povolili aj sanorin ten biely 🙂

noji123
8. dec 2024

@pluss dakujem za odpoved. Ja som aj ochorela teraz tyzden pred operaciou. Uz je dobre len nos este fukam. Tak sa musim spytat ci mozem na operaciu takto lebo nos asi fukat nebudem moct. Dost by mi ta operacia pomohla, tak sa aj na to tesim aj sa bojim. Davali aj atb po operacii?

pluss
8. dec 2024

@noji123 nie nie ..iba pred som mala na týždeň pamycon 🙂