Turbinoplastika a septoplastika

mmm1234
10. mar 2024

Dobrý deň, je tu niekto kto mal tieto dva zákroky? Je to veľmi bolestivé po operácii? Ako dlho trvá zotavenie? Budem vďačná za všetky skúsenosti 🙂

pluss
10. mar 2024

ahoj ja som bola...po prebratí som strašne kašľala kvôli hadici na dýchanie ale to prešlo..iba rozdráždené všetko....no a ja som celú noc nespala kvôli podtlaku čo sa mi robil keďže nos upchatý gázou a keď som prehltala som sa nevedela na nič sústrediť ale kočky čo boli so mnou v izbe spali v pohode...ráno gázy vybrali to bolo trošku nepríjemné...minimálny opuch týždeň... po týždni vybrali aj plast z nosa a pomaličky to bolo menej a menej citlivé..asi najhoršie pre mňa na tom celom bolo že ako mi odpuchoval nos postupne tak ten plast v nose sa mi vrezával dnu do nosa a to bolo neskutočne bolestivé...slzy sa mi tisli do očí...ale to bolo pár dní len a doktor to vybral tak že som ani nevedela..majú naučené chmaty 🙂

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mmm1234
autor
10. mar 2024

@pluss ďakujem <3

pluss
10. mar 2024

@mmm1234 nieto zač 🙂 nič strašné to nebolo ... len únava lebo tie prvé dni sa spať nedalo poriadne kvôli nedýchaniu ale potom som si našla lepšiu polohu na spanie že som bola v polosede...aj kvapky mi kázal lekár nejaké a od bolesti mi tiež dal ale nedávala som si zbytočne 🙂