Ahoj, je tu niekto kto má tubularne prsniky?
Dá sa to riešiť plastikou/modeláciou prs?
Alebo ako sa s tým psych. vyrovnať
@mandymoore123 Ja som hľadala ale neviem ako to nájš, lebo je tam toho veľa, nedá sa všetko čítať :( nie je tam nejaký ,,vyhľadávač"? na slová
@mandymoore123 Lebo zase ja ked chodím na USG na prsia tak nikdy nič nepovedali, ale tvar tomu jednoznačne zodpovedá :( vždy vraj všetko v pohode...tak neviem
@petruldo dakujem dakujem, ale ja tam som ale neviem ako nájsť pojem tubularne? nie je tam nejaký vyhľadávač?
Áno hore je lupa vpravo
@mandymoore123 dakujem
Už si sa asi spýtala v skupine na to určenej, ale samozrejme dá sa to riešiť chirurgickym vložením implantatov, pomerne Častá záležitosť u veľa žien 🙂
Ahoj. Mám tubulárne prsníky a 9 rokov implantáty. Bolo by super keď by sa vtedy o tom hovorilo viac lebo ani môj chirurg mi nepovedal, že treba urobiť aj modeláciu nestačí vložiť implantáty. Čiže takto s implantátmi je to lepšie ale stále je vidno ten tvar aj keď menej, Treba ísť na modeláciu kde ti preformujú to prsné tkanivo aj bradavku a poprípade zväčšia implantátmi alebo vlastným tukom. Ja pomaličky zbieram informácie a hľadám vhodného chirurga, ktorý mi v nasledujúcich rokoch vyberie správnym spôsobom implantáty a zároveň spraví aj modeláciu aby som sa nevrátila k pôvodnému tvaru.
Ahoj,skús napísať do skupiny silikónové prsia tu na modrom koniku. Venujú sa aj týmto témam 😊