Tubulárne prsia

21. júl 2023

Ahoj, je tu niekto kto má tubularne prsniky?
Dá sa to riešiť plastikou/modeláciou prs?
Alebo ako sa s tým psych. vyrovnať

mandymoore123
21. júl 2023

Ahoj,skús napísať do skupiny silikónové prsia tu na modrom koniku. Venujú sa aj týmto témam 😊

autor
21. júl 2023

@mandymoore123 Ja som hľadala ale neviem ako to nájš, lebo je tam toho veľa, nedá sa všetko čítať :( nie je tam nejaký ,,vyhľadávač"? na slová

autor
21. júl 2023

@mandymoore123 Lebo zase ja ked chodím na USG na prsia tak nikdy nič nepovedali, ale tvar tomu jednoznačne zodpovedá :( vždy vraj všetko v pohode...tak neviem

autor
21. júl 2023

@petruldo dakujem dakujem, ale ja tam som ale neviem ako nájsť pojem tubularne? nie je tam nejaký vyhľadávač?

mandymoore123
21. júl 2023

Áno hore je lupa vpravo

autor
21. júl 2023

@mandymoore123 dakujem

pukanec123
12. aug 2023

Už si sa asi spýtala v skupine na to určenej, ale samozrejme dá sa to riešiť chirurgickym vložením implantatov, pomerne Častá záležitosť u veľa žien 🙂

wi_ig
4. feb 2024

Ahoj. Mám tubulárne prsníky a 9 rokov implantáty. Bolo by super keď by sa vtedy o tom hovorilo viac lebo ani môj chirurg mi nepovedal, že treba urobiť aj modeláciu nestačí vložiť implantáty. Čiže takto s implantátmi je to lepšie ale stále je vidno ten tvar aj keď menej, Treba ísť na modeláciu kde ti preformujú to prsné tkanivo aj bradavku a poprípade zväčšia implantátmi alebo vlastným tukom. Ja pomaličky zbieram informácie a hľadám vhodného chirurga, ktorý mi v nasledujúcich rokoch vyberie správnym spôsobom implantáty a zároveň spraví aj modeláciu aby som sa nevrátila k pôvodnému tvaru.