Nelutujete, ze ste s tym zacali? Nemyslite, ze vam to vrasky zhorsilo? Nemate nejake vedlajsie ucinky?
botox ti 10 r. isto nevydrží...
Pravidelna aplikacia v priebehu +- 10 rokov - aby som sa exaktne vyjadrila pre menej chapavych
Botox nemá prečo vrásky zhoršovať, veď je na spomalenie ich tvorby. Akože keď si ho niekto po par rokoch prestane aplikovať, jasne, že to ide dolu vodou, ale nie je to následok botoxu ale prirodzeného starnutia, pravdepodobne by tá koža bola rovnaká alebo horšia po 10 rokoch keby sa botox neaplikoval vôbec
autorka - ty sa nevieš vyjadriť ale druhí sú nechápaví? K téme - kamarátka má problémy s pokožkou v mieste vpichu a v okolí. Či ekzém alebo čo nevedia presne. Nevie sa toho zbaviť, začalo to cca už po 5 rokoch. Tak to prekrýva make upom
@ibatanecnica a to po vpichu kyseliny alebo botoxu?
tak ked mam mesiac ruku v sadre atrofuje mi sval aj koza, je taka ovisajuca. Ked sa botoxom pravidlene napr. 10 rokov vyblokuje sval, nestane sa to iste? Prirodzene stranutie je jedna vec, ale atrofiu svalu po botoxe to neurychli? Ja neviem, preto sa pytam, nemam s tym ziadne skusenosti. A kyselina nevyvolava nejake vedlajsie oneskorene ucinky ano napr. ten otazny ekzem? Teraz je to modny hit tieto botoxy a kyseliny, je to lakave vyzerat mladsie ale co bude neskor? Ked s tym zacnem v 20 alebo 30ke? Mam po 30 ke ale bezne vidim ze si to pichaju aj 18-ky. A nechcem samozrejme si pokazit tvar, aspon nech do 50 vyzeram primerane veku. Vsetko nove je najprv super a neskor sa pride ze az take super to nebolo vid talidomid ako priklad.
Nie, nestane, neatrofuje.
Nevidím dôvod na to, aby niekto s botoxom začínal v 20, dokonca málokto ho potrebuje v 30tke
Aplikácia botoxu nie je povinnosťou, pokiaľ k tomu cítiš taký dešpekt, ako ja vnímam z tvojho posledného komentára, nevidím dôvod, prečo by si podobné procedúry mala absolvovať.
@nyusika ja som začala v 25ke, lebo som mala výraznú mimiku a v tom veku som uz pociťovala, že tá koža už má svoje najlepšie za sebou. Teraz som nebola dva roky, ale tým že som pred tým tie zle návyky odstránila, tak teraz to viem lepšie kontrolovať a nevraštím tu tvar toľko. Inak nemám žiadne úpravy, veľa ľudí v mojom okoli si myslelo ze mi drbe keď s tým začínam tak skoro ale mne to pomohlo veľmi, aj so sebavedomím, lebo ľudia si často mysleli, že som arogantná, keď som sa furt vyksichtila, alebo mracila. Napríklad svokra začala v 40ke a je jej to prd platne, keďže ma zlu genetiku a uz bola dosť zvráskavená. Podľa mňa sa oplatí začať skôr, aspoň ja to tak vnímam, že botoxom sa ma predchádzať tvorbe vrások.
Tvárová joga, rutina, botox a simulátory a rozhodne neľutujem.
Ja mam sice len 3 kola botoxu za sebou (vraska hnevu) ale nelutujem a budem nadalej chodit.
Ja na sestre vidím rozdiel vrásky nemá na čele, ale má tu pokožku takú priesvitnú tenkú neviem to lepšie opísať.Ale vyzerá lepšie bez tých vrások😏
@nyusika Ano, nie som o tom velmi presvedcena. Suhlasim. Zatial som v stadiu robenia si prehladu, aby som sa spravne rozhodla. Este rozmyslam nad neinvazivnou mezoterapiou alebo skinboosterom - ale to tam je uz ta kyselina a navyse ihlicky, ktore mi zatial nie su sympaticke. Ma s tym niekto skusenosti? Alebo sa budem musiet zmierit s prirodzenym starnutim, lebo nejake tie vrasky tam uz su.
autorka - dávala si botox, kyseliny sa obávala. No a nakoniec mala reakciu po botoxe. Ale jednoznačne jej nepovedali že to z toho, ale má to na tom mieste, kde jej ho pichali. Či náhoda... ťažko povedať. Ja som skôr videla reakcie po kyseline.
@ibatanecnica Dakujem za info.
@mamamasama ahoj, prosím ťa , naučil tá niekto cvičiť tvarohu jógu? A videla sú zmenu?
@katies0410 cvičím len z videii na youtube 🙂
Dakujem vsetkym za odpovede.
nezhorsili sa mi vrasky, som spokojna.