Russian lips

leniz
Včera o 18:15

Krásny večer prajem, ako sa vykonáva zákrok russian lips? Nájde sa tu niekto kto mi Tom bol? Vyzerá to
prirodzene? Ako dlho to vydrží?

michaela329
Včera o 18:30

@leniz bola moja sesternica, v BA na jednej klinike. No s výsledok... hádžu jej tieň, ktorý vyzerá ako knirek. Mne sa to hrozne nepáči 🫣 Je to smiešne... ale možno je to ňou.

zooeynka
Včera o 18:31

Ako moze nieco neprirodzene vyzerat prirodzene?

jana_eyre_2
Včera o 18:32

Mala to moja kolegyňa a mne sa to osobne dosť páči.. ja nie som typ na takéto zákroky, ale moje pery sa mi moc nepáčia a toto by som možno raz skúsila.. ale ako sa poznám, radšej sa zmierim že mám škaredé pery.. 🤣

oblaacik
Včera o 18:32

@leniz ja to mam tiez, vsetko zalezi od toho kolko si das tej kyseliny. Ked si das menej bude to vyzerat prirodzenejsie. Ja som chcela velke, umelo vyzerajuce. Take aj mam.

ukgirls
Včera o 18:37

https://www.modrykonik.sk/group/7291/ skus tu - v skupine je napichana takmer kazda druha-skor ti poradia

simona20201309
Včera o 18:49

@oblaacik môžeš nám prosím vysvetliť prečo ma niekto chuť dobrovoľne vyzerať neprirodzene?

oblaacik
Včera o 19:11

@simona20201309 jasne. Pretoze sa mi to paci, ked ma niekto viditelne zvacsene pery. Je to moj vkus. A uplne chapem, ze sa to niekomu nepaci.

domka222
Včera o 20:56

@simona20201309 ja tiež nechápem, ako dobrovoľne niekto nosí dva párky pod nosom. Ale keď sa im to páči...