Dievčatá, som objednaná na revitalizáciu pier. Pichá sa kyselina hyalurónová.
To je ako zväčšenie pier? lebo to určite nechcem.
Je to to isté? alebo je rozdiel len v ml?
ďakujem
A kto ťa objednával? Či ti to doktorka navrhla?
Tak toto by aj mna zaujimalo, napivhane sa mi nepacia ale starnem 🤣
Zaujimal by ma vysledok az budes po zakroku
@dzt
bolo mi to odporúčané pred tetovaním pier.
Zaraza ma to ako odporucanie pred tetovanim, kedze vsetci vieme, ze kyselina hyalurovana nema trvaly efekt a postupne sa odburava (alebo v horsom pripade vytvori hrcu a migruje kade tade).
Revitalizacia nie je uplne zvacsenie ale len take ozivenie, malinko ich to aj zvacsi. Len stale nerozumiem aky by to malo mat vyznam pred tetovanim, kedze ten efekt “stavnatych” pier vydrzi max par mesiacov, potom budes mat take ako teraz.
@sissy27
lepšie sa tetuje keď sú pery hladké. tak som to pochopila ja.
Tak su rozne stupne zosieťovania KH. Predpokladam ze toto bude ta nezosietovaná, tj len ti to tak osvieži pery, ale neudrzi sa ti tam tak ze by ti to pery zvacsill. K tomu sa pridavaju vela takych inych mňamiek vitaminov blabla
Ale ak kyselinu picha ta ista co tetuje alebo jej kolegyna, tak chapem to odporucanie 😅
🤑🤑🤑
Jaj tak aby sa jej lepsie tetovalo, tak ty mas priplatit nejake 2 stovecky 😅 dobra rada, naozaj 😃
@sissy27
nie, bolo to nezávislé. takže tu zbytočne hejtuješ.
@vivi2023
ďakujem za odpoveď.
načo dievčatá, načo? a rozdiel to nie je, je to jedno a to isté len inými slovami…
je to zväčšenie pier a revitalizácia je len iné slovo, stále je to pichnutie kyseliny hyal. ale skôr v menšom množstve do 0,5 ml, ja som bola na pery cca dva roky dozadu už asi dlhšie je tomu a zosumernilo a oživilo mi to tvár, naozaj sa žiaľ pery vekom stencuju, všimla.som si to na fotkách z plných pier som mala časom tenké a vadilo mi to
Stale je to odporucanie len aby sa JEJ lepsie pracovalo, nie ze by to malo mat nejaky benefit pre teba. Resp benefit pre teba bude bud kratkodoby, alebo budes chodit pravidelne…
@sissy27
termín tetovania mám zajednaný už od mája na september.
o revitalizácii som sa dozvedela včera. a nie od tatérky. jej som sa len opýtala či robiť revitalizáciu teraz, alebo po. to je všetko.
Sem sa pripojím. Ja tiež chcem svoje pery ako za mlada. Všimla som si, že sa mi scvrkli vekom 🙊