Dobrý deň, keďže mám vážne zdravotné problémy s krčnou a hrudnou chrbticou..osteofyty..multietázové diskopatie, jednu hrudnú platničku i prasknutú rozhodla som sa absolvovať redukčnú mamoplastika..kedže indikácie sú zdravotné, mám denne bolesti chrbtice, bojujem o to, aby mi to preplatila zdravotná poisťovňa.. Mám Union obvod cez prsia 107 váha 64 kg výška 158 cm vek 46 rokov..zajtra má čaká konzultácia v mama centre Bánska Bystrica u p.MUDr. Csaba Tótha a tiež ešte následne konzultácia v Rosveltovej nemocnici BB u p. prednostu MUDr. Ulianka. V prsníkoch mám v oboch i nejaké asymetrické ložiská, ktoré by mali byť benígne avšak rada by som bola , aby mi ich pri operácii vybrali i keď sa neoperuje v tom kvadrante. Je tu prosím niekto kto absolvoval redukčnú mamoplastika u týchto lekárov cez zdravotnú poisťovňu. Odporúčania mám od neurológa, ortopéda i RHB lekára. ..množstvo správ z desiatich rokoch trápenia s chrbticou.Ak áno, aké sú prosím Vaše skúsenosti..za každý jeden ohlas budem vďačná..v IEM Pezinok som tiež absolvovala konzultáciu..MUDr. Šipka je isté skvelý plastický chirurg a bez obáv by som sa mu zverila do rúk...avšak je to nezmluvné pracovisko a operácia by ma vyšla 4390 EUR aktuálne.. je to šialene veľa a naviac, ak by som chcela vybrať i tie benígne ložiska , musela by som tam docestovať s napichnutými prsníkmi lokalizačnou ihlou...a to si veru neviem predstaviť cestovať tak okolo 100 km. Prosím o Vaše skúsenosti s MUDr. Tóthom a MUDr. Uliankom s redukčnou mamoplastikou?.Absolvoval to niekto i cez zdravotnú poisťovňu.? Ďakujem veľmi pekne za Všetku Vašu podporu i komentáre.. 💞Moc si to vážim.
@akimonika
Určite sú dobrí. Ja osobne si myslím, že zdravotníctvo za peniaze nefunguje.