Umelé riasy, chirurgický nos, zväčšené pery, silikónové prsia, umelé nechty, depilácia ohanbia, vymodelovaný zadok a v poslednej dobe už aj vymodelované pysky...
Prečo to vlastne ženy robia? Chcú vyniknúť v konkurencii iných žien? Alebo si na tom budujú svoje ego? Len mi nenapíšte, že preto aby sa páčili mužom. To je blbosť. Normálnym mužom sa páčia prirodzené typy. 😇
Lebo nemaju sebavedomie a citia sa skarede, tak sa(podla nich)vylepsuju.
Tak tých "normálnych" je ako šafranu potom, väčšina je tých čo chce takú vyt*tkat, ale za ženu si vezmú šedú myšku ako som sa dozvedela od opačného pohlavia 😉 ale teda ešte musím podotknúť, že pod tými "prirodzenými typmi" myslíme prirodzene veľmi pekné čo to dostali do vienka geneticky, že? Nie tie šedé myšky...? Hej no to je taká klasika, nie umelú, ale aby bola prirodzene čo najdokonalejšia 😁 či?
Mnohe majú komplexy, iné chcú byt dokonale, na dalších príroda v niečom šetrila, iné sú naozaj škaredé a nevedia si inak pomôcť a dalších x dôvodov
@fido69 keď stretneš takú babu tak sa jej to opýtaj. Ona ti bude vedieť skôr povedať prečo to robí. Baby co to nerobia ti to môžu písať len dohady. Nič konkrétne.
Aby sa frustrovani chlapi, co po takych slintaju ale nemaju ich mali nad cim zamyslat a hejtovat☺️zi a nechaj zit, asi sa im to paci…
@markusrasford urcite mu plastikova uprimne povie ze bez plastik sa citila skareda.....:/
@fido69 majú nízke sebavedomie. Tými operáciami a následným ukazovanim sa (fotky kade tade, predvádzanie sa..) si ho zvyšujú.
@fido69 nemajú rady samé seba... Niekto ich možno stále kritizoval.. Porovnával s niekym... Aj keď si dajú upraviť čokoľvek vždy tu bude iný problém ktorý budú na sebe vidieť.... Sú nešťastne ale na vonok to nedajú znať... Nedokážu,, nosiť,, svoj nedostatok..... A ps.. Ony si neuvedomujú ze predtým to bolo pre mužov možno atraktívnejšie... Poľutovania hodne. Ale to len podľa mňa...A ešte si myslím ze rovnako sú na tom ženy ktoré používajú rôzne filtre pri fotení seba.. Myslím filtre ktoré ich zmenia úplne.. A ty keď ich reálne stretneš tak nechápeš...
Tak vidím, že odpoviem aj za seba konkrétne - nechty sa mi páčia, s depiláciou sa cítim lepšie, lash lift lebo mi vyniknú viac oci s nemusím dávať riasenku, prsia zvažujem, strach z doktorov ma odrádza, ale zdvihlo by mi to sebavedomie
Bojujeme proti vysmievaniu sa, podporujeme aby bol každý sám sebou, ja sa cítim najlepšie a som sama sebou s týmito jemnými úpravami… nech si každý nosí čo chce, aj keby to mal byť umelý zadok
@fido69 Z toho,čo si vymenoval,mám umelé riasy a gélové nechty a to z čisto praktických dôvodov,nebaví ma každý deň si dávať riasenku a večer ju zase odličovať a takisto ma nebaví vkuse si lakovať a odlakovávať nechty 🙂 takže mi to šetrí čas a nervy 😅 a okrem toho sa mi to proste páči a cítim sa tak lepšie 🙂
Nie som najkrajšia na svete, ale cítim sa dobre tak, ako ma Pán Boh stvoril. Od vlasov až po malíček na nohe.
Jedine, do čoho zasahujem, že si dám riasenku na oči a oblečiem sa 🤣
@michkat Myslím si, že máš pravdu. Je v tom taká mužská asociácia - kačacie pery = povoľná štetka. Takže muži chcú takú ženu len na sex, pretože si myslia, že taká žena to robí práve kvôli sexu (za peniaze).
Muži chcú za ženu nevinnú pannu so skúsenosťami kurvy, takže pre reálny život v dobrom aj v zlom je ideál práve ta šedá myška. 😇
@lenkakravcova Ano, bude v tom určitá dávka exhibicionizmu. 😉
Ja si napriklad davam umele nechty, resp. Mam svoje dlhe a davam na nich gel lak. A to z 2 dovodov jeden je taky ze ked ich nemam mam az bolave zaderi a druhy ze sa mi to paci. Ked to spravim mam 3 tyzdne pokoj s upravenymi nechtami. Tiez si farbim vlasy lebo mam sive a nepaci sa mi to. Davam si robit obocie a raz si dam spravit aj trochu vacsie pery lebo mam jednu stranu hornej pery inu nez druhu..
@fido69 neviem, nerozumiem tomu, preco, ale je to asi taky trend doby, umocneny socialnymi sietami… (mat velikansky zadok, prsia, kacacie pery atd.) predpisuju, co je in a aka ma “pekna zena” byt. Ja absolutne nerozumiem tomu, ked zena ide dobrovolne pod noz len pre vlastnu marnivost. Kazdy chirurgicky zakrok je riziko … moze ju stat zivot. Ja by som esteticku chirurgiu podstupila iba ak by som bola zmrzacena… napr rozsiahlou popaleninou.
Zaznamenané odpovede sú:
- páči sa nám to
- dvíha nám to prsia a sebavedomie
- nemusíme sa toľko maľovať a upravovať
@simsalabim Fantastická odpoveď. 😍
- ženská márnivosť
@fido69 Lebo od malička je im vtlkane do hlavy že ženské telo také aké je je škaredé a treba ho upraviť aby sa naň dalo vôbec pozerať. Tučné nohy sú hnusne, chudé nohy sú hnusne, krátke nohy sú spatne, krivé nohy sú hrozne, malé prsia sú lentilky pod koberecom, veľké prsia sú cecky/lajdaky/melóny, neoholena žena je nehygienicka humusacka, celulitída je hnusná, zhrubnuta koža na pätách je hnusná, olamane nechty sú hnusne, veľký nos je škaredý, úzke pery sú spatne, riedke vlasy sú hrôza, príliš husté vlasy sú hrôza, rovné vlasy sú divné a kučeravé v podstate tiež, hrubé ruky sú spatne, široký pás je des, malý zadok je antisexi, veľký zadok divný, podkožný tuk je tabu,suchá pleť je na nič, mastná pleť je des, zmiešaná ten najhorší typ, zacervenana pleť katastrofa, žilky metličky masaker a tak by som mohla pokračovať.
Spoločnost, reklama a médiá rozkuskovali ženské telo a vytvorili ideál ako má vyzerať každý 1 kúsok. Až do takej miery že neexistuje žena 100 percent vyskladana z tých dokonalých kúskov.
Muži budú tvrdiť že majú radi prirodzene ženy. Akoby povedal klasik urkyte urkyte 😂 len tých prirodzene krásnych žien s 1-2 malými chybičkami je malo a tak je väčšine chlapov nakoniec dobrá aj taká čo má tých chybiciek 5-6.
Tie umelinkove barbiny ficia na extréme kozmetickej chirurgie, ktorú rovnako intenzívne ale v oveľa nenapadnejsej forme využívajú ženy finančne za vodou a mnohé z nich by si (ak nie sú plastické operácie tvoje hoby) označil za prirodzene krásne bez najmenšieho podozrenia že za sebou už majú 10+ úprav.
@fido69 Možné dôvody :
-Robia to preto lebo sa im to páči. Tak ako v 80. rokoch ženy nosili trvalú tak teraz si pichajú pery...
- Majú komplex zo svojho výzoru
- Možno sa to ich partnerom páči, sú muži ktorým sa to veľmi páči.
- Možno sa im v detstve vysmievali že sú veľmi škaredé a teraz si chcú dokázať že nie sú.
@fido69 no a este aj chlapska jesitnost. Ved aj oni maju na taku sexicu ako henta celebrita… davno sme boli na dovolenke s kamosmi a jeden vyslovene vyzadoval, aby jeho zena odisla z plaze skor a upravila sa podla jeho specifikacii… nedajboze na jednom nechte suchnuty lak 🙈 Uz bol ohen na streche. A toto nejedz, budes tucna… zena uplne zmagorena 🤷♀️
Lebo sa im to páči 😊