Pozdvihnutie pŕs verzus umelé prsia

30. okt 2024

Bola niektorá z vás na pozdvihnutí pŕs? Ľutujete? Odporúčate niekoho?
Druha otázka, že či by ste si dali umelé prsia spraviť. Ja asi nie, ale paci sa mi to.. 😁

lindous
30. okt 2024

Keby som prekonala panicky strach z doktorov, ihiel, zákrokov a mala peniaze na rozdávanie, tak ja hej, menšie, taký ten anatomicky tvar 😅 s pozdvihnutim porovnať neviem, u mňa nie je čo dvíhať, takže nad tým som nikdy nerozmýšľala… pre odporúčania sa asi najlepšie pridaj do skupiny, ktorá sa tu tomu venuje 😊

autor
30. okt 2024

@lindous ako ja mám tiež panický strach, že sa môže hocičo stat, a ešte k tomu každých 10 rokov alebo tak nejak treba meniť implantáty. 😂 možno ako darček by som prijala

angelous1991
30. okt 2024

Ak máš svojho materiálu dosť tak úprava. Teraz je to bežná vec . Ma to každá druha po deťoch

autor
30. okt 2024

@angelous1991 no ja čakám bábätko. Ale nemám ich nejak extra hore .. a to mám len 21 rokov. Takže rozmýšľam že čo potom.

nicoletta98
30. okt 2024

To nie je pravda, že každých 10 rokov treba meniť, pokiaľ je s nimi všetko v poriadku, tak nie je treba

majlo1234
30. okt 2024

No prave to menenie a bolest ma odradza, ale urcite by som rada po odstaveni sla aspon na konzultaciu, nechcem sa dalsich 30 rokov podkynat o svoje prsia

storm2
30. okt 2024

Ahoj schudla som dosť a prsia klesli. Dala som si ich dvihnúť a zároveň aj implantáty. Odvtedy ubehlo necelých 20 rokov a stále mám tie isté netreba ich meniť. Okolo seba čo poznám baby a dali si robiť prsia citlivosť má každá menšiu o cca 60% možno aj viac. Ja tak isto. Spokojná som ale tu citlivosť na tú má nikto neupozornil. Ale neľutujem

autor
30. okt 2024

@storm2 ďakujem pekne 🙂 chcela som sa spýtať na cenu, ale keď hovoríte, že pred 20 rokmi, tak to bolo podľa mňa vtedy lacnejšie :D

jovka
30. okt 2024

Netreba ich meniť, len pri komplikácii ci z estetického hľadiska..ja som po 20 rokoch menila, ale kvôli tomu , ze som chcela trochu väčšie.

jovka
30. okt 2024

@storm2 citlivosť mam rovnakú, to je individuálne

storm2
31. okt 2024

Vtedy som platila nepamätám presne 96 alebo 98 tisíc slovenských korún.

jovka
31. okt 2024

Aha cena ja pred 2 rokmi 4000 ale s úpravou a implantáty, co viem ceny idu kazdy rok hore, talze teraz možno len úprava tolko stoji.