Plastika pŕs pred pôrodom

candy78
5. jan 2018

Dobrý den, mam 22 Rokov a rozmýslam nad zväčšenim pŕs, deti este nemam, plánujem tak o 3 roky. Máte niekto skúsenosti s tým, ako sa prsia s implantátom zmenia po kojení? Dakujem za rady

lillystranska
5. jan 2018

neviem ale myslim ze je hlupost si davat zvacsovat prsia pred detmi. keby ze mas po kojeni znicene prsia nepoviem ale len preto aby priatel mal za co chitit mi pride hlupe. ja som mala v tvojom veku male prsia teraz mam 30 a mam prsia o tri cisla vacsie a nepotrebujem plastiku. ak to tvojmu chlapovi vadi kopni ho do riti a najdi si takeho co mu to nevadi

lavieenrose
5. jan 2018

urcite by som do toho nesla pred detmi..radsej po nich ;) esteze chces kojit..

lulu0902
5. jan 2018

Niekomu zostanu pekne inej padnu...kazdopadne chod kludne do toho ak najblizsie 4roky neplanujes prsia.vzdy sa daju upravit 🙂

0silvia0
5. jan 2018

@lulu0902 chirurgicky zasah je vzdy urcite riziko a zasah do tela, nezlahcovala by som to az tak takto akoby o nic neslo... akoby plastika hoci kazdy rok bola uuuuplna pohodicka...

lulu0902
5. jan 2018

@0silvia0 az na to ze to neni kazdy rok....oprava je pri spravnej starostlivosti nutna tak po cca 15rokoch(ak nemas komplikaciu).a u niekoho hra psychika velku rolu-pri napr nedobrom pocite zo seba a tym padom napati pri intimnom styku...tazko sa aj to babatko robi 😉.ja mam dietatko jedno,operaciu prs a za 2rokY by som chcela este druhe dietatko

lulu0902
5. jan 2018

@candy78 chcela som napisat-ak v najblizsej dobe neplanujes babatko

sisy222
6. jan 2018

zmenia,ak budes este aj kojit,mozes ist znovu na operaciu,je ozaj lepsie pockat

stephania
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
29. mar 2018

@stephania no ja si neviem celkovo predstaviť nosiť čokoľvek bez podprsenky 🙂 Ešte u mladých dievčat by sa to dalo, ale fakt si neviem predstaviť chodiť bez podprsenky...

alobalka
29. mar 2018

@candy78 neblazni

michaella94
29. mar 2018

ja mam 24 a mame 2 deticky...mladsieho este dojcim a ani ti nebudem hovorit ako vyzeraju moje prsia 😀 moj muz s tym nema absolutne ziadny problem a mne to trosku vadi....no planujeme este jedno takze chcem vydrzat a potom zvazujem ze si ich necham urobit....no kedze ja sa snazim dojcit co najdlhsie tak si a nove prsia este veeela rokov 🙂 podla mna sa tiprsia pri dojceni mozu znicit a hlavne ak budes mat vela mlieka ako ja tak vtedy im to da riadne zabrat....a tiez by som si zistila aky vplyv maju implantaty na materske mliecko...nechcem davat lamne info ale myslim ze raz som citala o tom clanok ze t nema dobry vplyv no nechcem pisat o com presne bol aby som iekho nevystrasila a nemam to overene...no urcite by som si o tom zistila viac pytaj sa lekarov....ale zamna pockat...3 roky nie su tak vela 🙂 a predpokladam ze ked este nemam deticky tak tvoje prsia nebudu nejake znicene a skarede.... 🙂

aniada123
29. mar 2018

Ja som mala pred detmi nie velke ale pekne prsia . Odkojila som dve deti a nie kratko a moje prsia ak sa to da nazvat prsiami 😂 uz niesu vobec pritazlive Uz len z mojho dobreho pocitu a vyssieho sebavedomia mam na plane tento rok plastiku .. dalsie dieta neplanujem aspon zatial nie . Alr nesla by som do zakroku pred detmi .. nikdy nevies ci po porode nebudes mat este krajsie prsia .kazda zena je individualna . Radsej by som pockala ..predsa len pred porodom davat plastiku potom dojcit moze sa stat to ze plastiku budes potrebovat viac ako teraz ..

dekys
29. mar 2018

ahoj,ja som bola rok pred tým ako som planovane otehotnela.kojila som vyse tri roky.uz je to odvtedy 7 rokov a prsia su uplne tip top 🙂 tri roky je dlha doba,urcite chod do toho

sonka1981
6. nov 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

prosím ta, ako velmi to po operacii boli a co pomaha od bolesti? Chystam sa na plastiku a velmi sa bojím toho, že to bude velmi boliet. Vedela by si mi v tomto poradit?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz