Plastika pŕs po dojčení

12. máj 2022

Tiež sa odhodlavate po kojeniach ísť na plastickú upravu pŕs?
Veľmi by som chcela si ich dať upraviť, ale stojí to za tú cenu bolesti a narkózy?
Nikdy som nebola pod narkózy, , netuším čo to obnáša ale vôbec ma ta myšlienka neteší aj keď by som chcela ísť na plastiku. Nemám ani tridsať rokov.
Vždy som mala krásne veľké plné prsia a teraz...hm... Ovisnuta koža... Stalo to za to, to kojenie? Ási áno i keď teraz neviem či by som spätne do toho šla opäť.

andreagartnerova
12. máj 2022

Tiež dve kojenia dokopy asi 4 roky, vždy som si robila srandu z muža, že mi zaplatí plastiku ale nešla by som. Už som bola dvakrát uspata a nemyslím si, že ďalšie uspanie a bolesť za to stojia. Muž vie ako vyzerám a keď si dam podprsenku nie je to také zle😁

nickiee0
12. máj 2022

Kojenie za to určite stálo, je to to najlepšie, čo môžeš dieťaťu dať. A takisto stoja za to aj nové prsia, ak ti to má spôsobovať trápenie. Bolesť vôbec nemusí byť veľká, za mňa bol pôrod horší. Prsia boleli minimálne. Narkózy som sa bála tiež, ale ak si zdravá, tak sa nemáš čoho. Bolo to akokeby som si dala šlofìka na gauči, ale zobudila sa už s prsiami 😃

sim_simonka
12. máj 2022

Pod do tejto skupiny a možno nájdeš odpovede na tvoje otázky 😉:
Silikónové prsia: skúsenosti, rady, odporúčania

autor
12. máj 2022

@andreagartnerova mužovi to je popravde jedno, robila by som to pre seba. Len mne to aj v podprsenke zle vyzerá ☹ koža nariasena, zohnem sa a prsia sú vonku. Vždy som mala prsia Éčka, krásne, plne a hodili sa mi proste. Mám super postavu, športujem a udrziavam sa fit. Veľkosťou ostalo číslo, podprsenky všetky oblečiem ale keď pozerám aké sú a aké boli, je mi to hm..asi luto. Chcela by som si dať ich iba upraviť (svoje), bez vyplní ale ozaj budem mať čo robiť nazbierať na to odvahu.
Nehovoriac o Tom že o desať rokov budú na pupku pomaly takže Max k 40tke to budem musieť absolvovať.
Pre seba. Pre svoj pocit.

dzulli1980
12. máj 2022

Nešla by som ... žiadny zbytočný zásah do svojho organizmu by som nedovolila ... tiež mám po kojení z pŕs len také "vechtíky", no pre mňa je dôležité to, že sú zdravé ... na druhej strane chápem, čo prežívaš ... môjmu bratovi odstávali uši ... on bol tým tak posadnutý, tak nešťastný, že si ich dal "zreparovať" ... podstúpil, myslím, dva zákroky a je spokojný.

andreagartnerova
12. máj 2022

Tak je asi rozdiel keď len upravujes svoje. Rozprávala som sa s kamarátkou čo dojčila chvíľu, ale povedala, že to tiež nie je čo byvalo, takže nie len dojčenie ale vek, hormóny.. Ja nemam až také prsia, ale tiež viem, že vyzerali inak pred kojenim. Beriem to tak, že sú aj dôležitejsie veci v živote.

travelllerka
13. máj 2022

Za mňa je oveľa horšie kojenie, ako prežiť jednu plastiku. Nikdy si nebola pod narkozou? Niekto zvláda úplne bez problémov, akoby si sa ráno zobudila, niekomu je zas zle a zvracia. Pre mňa bolo oveľa horšie stále riešiť dáke upchaté mliekovody, bolesti, hrce, žiadny spánok pri kojeni. Operácia bola proti tomu malina. Ja by som radšej išla pod nôž ako znova kojit. Ale tak treba sa pripraviť aj na to, že ozaj ta to môže bolieť, niekto to znáša ťažko, tlaky na hrudi, nejaký ten mesiac to môže bolieť pri každom pohybe. Ono je to asi rovnako ako s cisárskym, jedna žena je ako rybička a druhá sa z toho nevie spamätať.

bluka2
13. máj 2022

Pod narkózu by som išla iba v nevyhnutnom prípade, čo sa mne osobne tento nezdá...

beata_k
13. máj 2022

Ak chces, tak do toho chod. Ci to bude neprijemne? Ano. Ale...iba par dni/tyzdnov. Potom budes spokojna na vela rokov. To sa porovnat neda. A plus ty nechces silikony, chces len svoje upravit. To nie je az tak velky zasah. Drzim prst.

mk22
13. máj 2022

To je tvoje rozhodnutie, ty vieš, ako sa cítiš.. Ako ti to vadu, prekáža.
Ženy sú po úprave max spokojne. Vezme sa prebytočna koža, prsia sa podvihnu.. Dostanú krásny tvar mladistvý vzhlad.
Bolesť možno pár dní a ani nebudeš vedieť.
Smelo do toho.

aktiz
13. máj 2022

Ja som bola na úprave pred dvomi týždňam. Bez vkladu, len môj materiál. V narkóze som bola prvý krát a zvládla som ju dobre. Po operácii bolesti takmer žiadne. S výsledkom som spokojná a isla by som do toho bez váhania opäť, nič neľutujem.

kikuska555
13. máj 2022

Chystam sa 😂 odkojila som 2 deti a moje prsia su v hroznom stave. Len musim este pockat cca rok kym mladsia bude vacsia a nebude chciet stale na ruky. Lebo dlho po zakroku nemozes dvihat nic tazke atd atd.

domak2
13. máj 2022

Minule jedna gynekologická vysvetľovala, že to nie je kojenim, ale samotným tehotenstvom

lily246
13. máj 2022

Pridaj sa do MK skupiny Silikónové prsia: rady,skúsenosti a odporúčania. Nie je len o implantátoch, ale polka príspevkov je práve tvoj prípad, kde si baby iba dávajú upraviť prsia do pôvodného stavu. Výsledky vyzerajú super, poradia ti so všetkým okolo operácie, rekonvalescencie, doktorov, atd, sú tam fotky pred a po.

mamamasama
13. máj 2022

@domak2 nesúhlasím... Ja som nekojila a po pôrode ich mám ako predtým...a to mám C-D. Stále pevné, nevisia.

domak2
13. máj 2022

@mamamasama ale možno by si ich také mala aj keby si kojila. 🙂

mamamasama
13. máj 2022

@domak2 tak to by som bola asi jediná... Mám kamošky, čo kojili a je to zlé... Fakt...

domak2
13. máj 2022

@mamamasama ale tie by to možno mali zle aj keby nekojili 😅 tak ako jednej ostane ovisnute brucho a strie už navzdy a iná ide z porodnice na mólo predvádzať plavky.
Vysvetľovala tam hormony, prsia sa napnu, po pôrode naleju a aj keď nekojis môžu potom splasnut.

1mata
13. máj 2022

Ja mam tri deti, dve nekojene, tretie 3 mesiace kojene. To vobec nezalezi ci kojis, ci nekojis. Moj problem bol +30kg pocas tehu. Zrazu velkost D a tri mesiace od porodu prsia nikde

beronsche
13. máj 2022

@domak2 presne tak, primarne za to mozu hormonalne zmeny. Niektorym sa prsia sa zmenia k horsiemu, nech robia co chcu, ci dojcia dlho/ kratko ci vobec...

@mamamasama tak to mas stastie, ale nedokazuje to nic.. 😉
Faktom je, ze sa prsia mozu vyrazne zmenit aj bez dojcenia a nemusia sa vobec ani s dojcenim... To, ze vsetky kamosky maju prsia zle, hovori skor o tom, ze sa to deje bezne a ze ak sa ti telo vobec nezmenilo, si vo vseobecnosti skor vynimka.. Ale aj to zovseobecnujem.. Ja mam napr. oddojcene dlhe roky 😁 nejaka zmena nastala, ale stale je to dobre..

autorka - je tu skupina o plastike prs, tam ti zeny budu vediet odpovedat konkretnejsie..

mamamasama
13. máj 2022

@beronsche keď to čítam, tak ozaj vďaka Bohu za to😬 na mne sa vôbec tehotenstvo nepodpísalo 🙏... Povedala by som, že je to ešte lepšie ako predtým... Až na vrásky, no... Tie pribudli... 😅

beronsche
13. máj 2022

@mamamasama poznam ten pocit, po prvom dietati som bola v zivotnej forme, postava vyborna... Brala som to ako samozrejmost, tak ma trochu zaskocilo, ze po druhom to uz vyzadovalo dost vela namahy..
Vrasky nam este len budu pribudat, co uz.. 😁

canis_lupus
13. máj 2022

Ja by som išla, stálo by mi to za to. Tiež by som chcela len úpravu, nie implantáty, ale čakám ešte, či bude druhé dieťa 😃 Chlap hovorí, že nechce, aby som si ich dávala robiť, ale ja by som sa určite cítila lepšie, aj keď ich nemám nejaké strašne vyťahané 🙈

kiki68
13. máj 2022

Ked to takto vyzera tak chod na konzultaciu na dobru kliniku. Napr take ULK v Bratislave. A tam sa priamo poradis ze co s tym