Plastika pošvy

2. jún 2020

Ahojte chcem sa vás opýtať či ste niektorá boli na plastike posvy ? Od 2 pôrodu mám problémy veľké s mocenim nedá sa mi to spustiť niekedy aj 10 minút sedím na wc boli má mechúr a tak keď to nejde dlhšie ... pýtala som sa gynekológa povedal mi že to nepreplatí poisťovňa. Další problém je sex nič necítim a ani môj muž sex je o nicom ... tak som pozerala nejaké plastiky je to dosť drahé našla som aj laserové terapie neviem čo je vhodne chcem sa informovať či ste niektorá bola niekde ? Lebo každá konzultácia sa platí niekde aj 150€ čo som našla tak ak by ste mi poradili pracovisko a či máte s tým skúsenosť či to pomohlo a tak dakujem

wllke
2. jún 2020

Ahoj, skús sa priamo opýtať vo svojej poisťovni či to prepláca.

kiki68
2. jún 2020

Myslim ze by som isla aj na urologiu, lebo Problem s mocenim gyndos tazko poriesi a tam uz by to hradene byt mohlo ta rekonstrukcia. Alebo aspon z casti hradene. Lebo sa nejedna o esteticky problem, ale o to, ze mozes trpiet na chronicke zapaly. Este urcite odporucam pomocky na kegelove cviky.

kubkovamama
2. jún 2020

Podla mna zo zdravotných dôvodov ano, nie je to kozmeticka ani plasticka operacia..sice plasticka asi aj hej, ale nie z dovodu, ze tebe sa nieco nepaci. Kolegyna mala nieco podobne, neriesila to a rokmi sa dopracovala k inkontinencii a k operacii s vložením sietky. Skor by som viac tlacila na doktora, skus aj ineho gynekologa a urologa urcite, vyšetrenie mechura, problemov s mocenim spadá skor pod neho ako pod gynekologa

11iva11
2. jún 2020

To po prirodzenom či po sekcii?

eliska13
2. jún 2020

To sa mi nezdá, že by to poisťovňa nepreplatila, keď máš problémy s močením.Chod aj k urologovi nech máš záznam možno je aj iný problem inkontinenciu nemáš?

fiafia
2. jún 2020

Treba vyhľadať urológa. Keď už sú zdravotne problémy čo v tomto prípade sú a nejedná sa o estetickú úpravu už by to mala preplácať poisťovňa aspoň z časti.

autor
2. jún 2020

Dakujem skúsim teda ešte urologa lebo podľa gynekológa má zle zošili tak zato mám tento problém s mocenim

autor
2. jún 2020

@11iva11 prirodzený