Plastika oslabeného panvového dna po pôrode

luli222
18. okt 2017

Zdravim Vas 🙂 prosim je tu niekto kto absolvoval plastiku napr. prolapsu, zle zositu hradzu, alebo iny problem s panvovym dnom po porode a máte s ňou dobré skúsenosti alebo naopak sa Vam podarilo neprijemnosti odstranenit cvicenim ? Dakujem za kazdy prispevok 🙂

maca283
18. okt 2017

@luli222 aj mna by to velmi zaujimalo

aduska121
18. okt 2017

Ahojtee osobnu skusenost nemam ale pocula som ze na prolaps su ucinne kegelove cviky(svokre vekmi pomohli)...velmi velka fyzicka zataz ci namaha by to mohla zhorsit

luli222
autor
19. okt 2017

Prihlasila som sa na rehabilitacie a zatial verim, ze cvicenie pomoze, ale to spravne, pretoze ked clovek neposiluje spravne, moze sa to zhorsit. Som necele tri mesiace po porode a verim, ze sa zo vylepsi, no aj tak psychicky je to velmi tazke a moc setrit s babatkom sa neda, takze hladam zadne vratka, keby bahodou...zatial som pocula o tych operaciach, ze nic moc :( zato leby nahodou sa tu niekto najde spokojny aj po par rokoch, zdvihlo by mi to naladu.

luli222
autor
19. okt 2017

@maca283
Ak mate zaujem mozme si o tom sukromne napisat, popripade hladat dalsie riesenia,ktore by nam pomohli 🙂 drzte sa 🙂

1104
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nasadzuli
16. nov 2020

@luli222 mam podobny problem. Cystokela a pokles panvoveho dna..podarilo sa Vam to vyriešiť? Ak ano prosím poraďte ako
Ďakujem

janka0702
24. sep 2023

@luli222 ako ste nakoniec dopadli mňa čaká plastika