Plastika nosa

5. jan 2022

Ahojte. Nepáči sa mi môj nos už od detstva. Mám z neho komplexy. No keby mi povedal môj priateľ s ktorým som rok že môj nos je pekný tak by som sa cítila oveľa lepšie a možno by som aj uverila že ten môj nos není až taký škaredý. No keď som priateľovi povedala že by som chcela plastiku nosa, tak mi vôbec neprotirecil. Práveže má povzbudil a povedal že mám ísť do toho. Ja som sa ho spýtala či mu nebude vadiť, že to už nebudem ja keďže budem mať nový nos. Jeho odpoveď bola že stále to budem ja len s iným nosom. A že si na to v pohode zvykne. Možno som čakala odpoveď že ma má rád takú aká som a že by mu môj starý nos chýbal..
Naopak keď som o Tom povedala mojej mame, začala plakať a robiť histeriu že som krásna že mám dokonalý nos a že ho chcem meniť. Prišlo mi smutno že on mi to tak nevedel podať. A povedať mi že som pekná aká som. Ale že to bral tak ľahkovazne.
Ešte predtým som nosila príčesky a keď som si ich dala dole tak mi povedal, že mi pristanú vlasy s priceskami, že dlhšie sú krajšie.. to má tiež zabolelo, lebo znova mi dal najavo, že niesom pekná prirodzená, ale s umelinami.
Taktiež keď som mala umelé mihalnice tak mi chválil Jake mám krásne oči a neviem čo.. v živote mi tak oči predtým nechválil. Proste mám pocit že sa mu páčia také umeliny a nie prirodzené ženy.

sissy27
5. jan 2022

Zlatá moja, tvoj problém je niekde inde ako v nose. Mama ti vyhovára plastiku - nepočúvaš ju, priateľ ťa podporí v rozhodnutí - zase zle. Uvedomuješ si, že neexistuje nič ako “správny nos”? Keby mu tvoj nos vadil, tak s tebou nie je, jasne ti povedal, že bude ťa chcieť s nosom takým či onakým. A hlavne nevie vopred, ako budeš vyzerať s novým nosom, tak čo ti má povedať?
To isté príčesky, mihalnice - veď dala si si ich aby si vyzerala lepšie a keď ti to odsúhlasí, že áno, splnilo to účel, tak zas je zle lebo ty si vlastne investovala do umelín, aby si vyzerala horšie a mal oceniť tvoju prirodzenú krásu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ty potrebuješ psychológa a terapeuta, ktorý ti trošku uprace v hlave a nie plastického chirurga. Aj tak spokojná nebudeš, lebo zas niekto povie, že predtým to bolo lepšie a už budeš špekulovať nad ďalším zákrokom.
Na tvojom nose (vlasoch, mihalniciach, nechtoch prsiach, stehnách …) tvoj vzťah ani tvoje šťastie nestoja.

barborachors
5. jan 2022

Tak tvojmu priatelovi sa pacia babiky. Nic si z toho nerob, vela muzom sa paci to, co tomu tvojmu, len to nepovedia nahlas, inak by bol doma ohen na streche 🤣 Vekom iste oceni aj ine stranky zeny ako len umelu krasu ci sexy upraveny styling.
Inak operacii predchadza konzultacia a nemusia ta odoperovat. Moze sa stat ze ti povedia, ze netreba a z estetickeho hladiska mas nos ok. Moja kamoska tak bola a poslali ju prec 😀
Radsej popracuj na svojom sebavedomi a priatela posli do riti, ak bude mat prehnane poziadavky. Dufam ze on ma pekac buchet na bruchu, mozes niekedy mu pripomenut, ze je to moc sexy, keby mal 😄

stanulienkat
5. jan 2022

Tak keď sama píšes, že dlhé roky od detstva nie si spokojná so svojím nosom, tak na tom asi niečo bude. Vidíš zmysel v tom, aby ti priateľ klamal, aby ťa číčikal, že máš krásny nos, keď vidíš aj sama, že ho krásny nemáš?? Buď rada, že ťa podporil v takom dôležitom rozhodnutí. Nechápem zeny, ktorým je prednejšie keď vám ťahá niekto medové motúzy pod nosom. Klasická žena- nechce počuť pravdu. Keď je niekto tlstý, povieš mu, že je chudý? Nie. Keď má niekto veľké uši, povieš mu že má maličké uši? Nie. Treba hovoriť ludom pravdu.

bashee
5. jan 2022

Niesom si ista ci si pripravena na plasticku operaciu psychicky. Lebo clovek co je, tak si ide za svojim stoj co stoj. Ci ma ludia budu prehovarat alebo nie. Priatel si zjavne zaklada na vzhlade partnerky co nie je nic zle, dokym to partnerku nezranuje na dusi. Asi by si k sebe potrebovala niekoho ineho, takeho ako sama opisujes. Mna rodicia podporili a priatel sa so mnou pohadal do krvi ked som sla na blefaroplastiku. 🤣 cize opacny pripad. O 2 roky chcem ist na korekciu po rokoch, to zas bude divadlo. 😅 ale pojdem a hotovo. Viem ze sa mu nepacia preplastikovane tety ale zroven sa mu nepacia ani moje vaky pod ocami, sam mi povedal ze niesom fotogenicka😂 ja to viem a chcem sa citit dobre. Mam to dedicne 🙂👍

autor
5. jan 2022

@bashee keby ma odhovaral od toho tak by som si to dala aj tak možno. Mne ide len o princip že dávala by som si to stým pocitom že sa mu napriek tomu páčim taká aká som - prirodzená. Ide len o pocit. Buď by som si to nedala lebo by má možno nechal uveriť v to že mám pekný nos, alebo by som si to aj tak dala lebo chcem. Ale vždy s tým pocitom že sa mu páčim aj s mojím starým nosom. No keď mi dá najavo že mám škaredý nos a nech idem na plastiku, nieje to príjemné.

mijunik
6. jan 2022

Podľa mňa Ťa chce len podporiť v Tvojich rozhodnutiach. Povedal, že “si zvykne na nový nos”, nie, že “super, konečne bude vyzerať tvoj nos dobre”. Hlavne sa musíš páčiť sama sebe a byť so sebou spokojná. 🙂