Poraďte prosím kliniku kde vam operovali odstavajuce uši.. dakujem
@syslik81 je to jedno
no jedno to nieje.. trepat sa z kosic do ba napriklad ziadna slava.. ale ok ja som bola v nitre u Mladka .. a som spokojna
@syslik81 keď asi niečo chcem tak mi je jedno či budem pre to musiet cestovat hoci aj 300km, veď tam nepôjdem 10 krát😀
dcera bola cez orl-nie priamo plasticky dr a chodila na prevez kazdy den -cely tyzden ..
@bazariksabi Ja sa chystám do KE- Švehlík
@bazariksabi ahoj. Absolvovala si nakoniec operáciu??
@nika5592 áno
@bazariksabi u koho si nakoniec bola? Si spokojná? Dá sa to prežiť? 😁 Mňa to čaká v septembri
@nika5592 ja už som to absolvovala v roku 2019, ale nebola som spokojná, zrovna včera ma operovali druhykrat, dr. Kevicka v eveclinic🙂 no bolesti sú dosť veľké, priprav sa na to že sa nevyspíš, pokial nevieš spat na chrbte😁ale tak pre krásu sa trpí😀
@bazariksabi tak ja nespim tak či tak.. pri skoro ročnej dcére 😁 Skôr sa bojím toho aby som pri nej dokázala normalne fungovat tie prvé dni. A ten pocit,ze nebudem uspatá ma desí 😁🫣🫣🫣
@nika5592 tak každý ma iny prah bolesti, a myslim že ja vydrzim fakt dosť ale tie bolesti su ozaj strašné😁ako keby ti tisic ihiel naraz pichalo do uší. Nehovoriac o tom že tie obväzy okolo hlavy su strasne natesno, aby fixovali hlavu a z toho bolí celá hlava..
@bazariksabi berieš aj nejake lieky od bolesti?? Taak si ma povzbudila no..😁😁 Ale som rada,že si úprimna😊
@nika5592 oni mi dali Aulin a ATB, ale ten aulin vôbec nezaberá a pritom je sam o sebe dost silný a ešte aj na predpis😁hádam silnejší je už len flector. Držím ti palce je to veru boj ale verím že ja aj ty budeme potom spokojné😊
@bazariksabi tak s tými liekmi to bude u mňa ťažké,kedze este dojčím.Ale snád to dám 😊 A ten obväz mas kolko...týzden ci dva??
@nika5592 obväz mam tyzden. Potom este 2 tyzdne budem nosit celenku ale uz taku tu obycajnu latkovu.. a na noc este mesiac tiez celenku
@bazariksabi a ides aj na prevez?? Niekde som citala ze chodia na kontrolu po 2 dnoch asi. A stehy sa vyberajú alebo sú vstrebatelne??
@nika5592 všade je to inak. Prvykrat som mala obvaz iba ako taku hrubu celenku. Teraz mam obvazy cez skoro celu hlavu aj pod bradou.. ja idem na kontrolu v pondelok, kde mi daju dole tu bandaz a uz budem nosit len celenku. A stehy su vstrebatelne
@bazariksabi oki tak vďaka. Potom napíš ako si s výsledkom spokojna. Nech ti tie dni ryyychlo ubehnú a bez bolesti najlepšie😊
@bazariksabi ahoj. Ako sa máš? S výsledkom spokojná? Bolesti už prešli?
v akom meste