Ahojte. Máte niekto skúsenosť s operáciou odst.uši? Najlepšie vych.Slovensko?? Ako dlho trvá úplna rekonvalescencia?? Je v poriadku podstúpiť operáciu pred letom?? Alebo lepšie v jeseni?? Dajú sa zvládnuť bolesti potom?? Cítili ste niečo počas operácie?? Ďakujem za rady
@katkaseiner mala si veľké bolesti potom po operácii?? Brala si lieky od bolesti?? Cítila si niečo počas operácie? 😊
počas operacie som nic necitila len mi bolo neprijemne tak lezat s hlavou nabok prilis dlho. Po operacii ma bral muz hned domov, dostala som lieky. Bolo mi povedane ze akonahle zacnem pocitovat bolest, hned nech si dam brufen (aj mi ho pribalili) a ak treba aj dalsi den. Druhe lieky som mala asi na 3 dni. Cize cca poobede som zacala citit bolest, hned tabletka a uz nebolelo. Dalsi den som si dala este od bolesti brufen ale popravde len od strachu z bolesti (mam dost nizky prah bolesti) ale nebolelo ma uz vobec nic. V noci odporucal lekar spat ma chrbte, nie na usiach
@katkaseiner vďaka. A na prevez si sla potom o týzden alebo skor? Stehy vyberaju alebo su vstrebatelne?
prevez sa nekonal, tusim od stredy som mala ist v utorok na stiahnutie obvazov, ale mala som uzavierku a lepsie mi sedel pondelok. Potom som mala uz len celenku si davat na noc a zo zaciatku cez den
@katkaseiner ok. Ďakujem.pekne za odpoveď.
@katkaseiner ahoj v trnave u akého dr?
@alzbeta311 ahoj, Mudr Zdenko Zamboj
ahoj, je tu tych tem viac, ja som mala robene 3 roky dozadu v aprili ci maji a to uz bolo velmi teplo...cize odporúčam radsej na jesen. Ja som mala 4 dni obvaz a potom uz len celenku, max dokopy tyzden a pol a bola som fit. S vychodnym slovenskom neporadim, ja som mala robene v Trnave. Kludne sa pytaj ak mas otazky