Ahojte, pridávam otázku sem, moja mamka plánuje operáciu viecok, chceli by sme jej to dať na Vianoce ako darček, ale odkedy videla, ako nevie karinnet zatvoriť oci tak sa toho boji, že to bude mat aj ona tak. Moja otázka, zatvorili ste oci mesiac-dva po operácii úplne? Kedy boli vase viečka relatívne zahojene a odpichnute. Ďakujem, tu karinnet som dala ako príklad, ja niesom odborník ani nemám nasledované ako sa viečka dlho hoja, no pri nej sme si to všimli obe, tak sa pytam za maminu, ako to malo viacero z vás pri hojení a kedy ste dokázali zavrieť oci úplne aby sa dotýkali viečka. Dakujeeem
@biba_18 ďakujem za odpoved, takze viečka sa dotýkali po odpuchnuti, kliniku ešte nemáme vybratú, my jej dáme nami vytlačenú “poukážku” do obálky a budeme spoločne hľadať, kam by chcela ísť. Potom jej to uhradíme, tam kam si vyberie. Len o tom hovorí nejaku dobu, že to je jej sen.
teraz to stojí okolo tisícky v košiciach… tak hádam dobre vyberiete, držím palce…
a kam jej chcete kúpiť ten zákrok? ja neviem kde bola tá žena na zákroku, ale na svk bývajú lekári príčetní... a aby sa dotýkali viečka som vedela hneď ako mi zmizol opuch a prestala ma bolieť jazva - takže asi týždeň...