Ahojte mamina bola pred cca týždňom na operácii. V pondelok má ísť vybrať stehy.
Jedno oko má dosť škaredé a otvorene... Neboli ste niekto na operácii? Či je to bežné 🥲
Skús sa ešte opýtať v skupine Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie. A v ktorom meste a u ktorého lekára mamka bola?
https://www.modrykonik.sk/group/7291/
podla mna tyzden je malo na taketo myslienky. Aj nieje najmladsia, hojenie ma kazda ine.
Ja som bola, ale bez problemov, mam to pekne. Poradit tym padom neviem, na kontrole jej urcite povedia k tomu viac, ci je to bezne a ci to chce cas.
týždeň po operácii je to bežné. Na konečný výsledok treba tak 6 mesiacov. A zmaž ju prosím ťa
@sasa1310 ona sama chcela vedieť názor ☺️ nedávala by som tu jej fotku bez jej vedomia
Ešte sa môžeš skúsiť aj skupinu na FB: Blefaroplastika (operace očních víček) - výměna, zkušenosti, poradna
@sovica ďakujem idem pohladat
Operaciou jej vzniklo ektropium, hojenim sa to este moze upravit, ak nie, bohuzial ide o riziko operacie, ked sa odoberie viac koze nez bolo potrebne...ektropium sa da tiez chirurgicky riesit, ak by to pretrvavalo..nech si mamina kvapka castejsie teraz umele slzy bez konzervantov, oko sa vysusuje