Operácia uší - otoplastika

babybear
9. feb 2024

Dobrý večer, prosím vás bol niekto na otoplastike?Ďakujem.

katkaseiner
10. feb 2024

Ahoj, v aprili tomu budu 2 roky. Bola som v TN u dr Zamboj-a. Lutujem len ze som nesla skor. Kludne sa pytaj alebo napis ip

babybear
autor
10. feb 2024

@katkaseiner Js som bola teraz v utorok a kamoška ma straší že ucho sa mi môže vratit späť

katkaseiner
10. feb 2024

@babybear trosicku, ale nie uplne. Proste po operacii chvilu budes mat uši nacapene na hlave a potom sa to trolinku uvolni ale nebudu odstavat ako predtym. Davaj si sakra pozor teraz po operacii. Cez den čelenka - nie uplne pevna a na noc tiez a skus nespat zatial na uchu...aspon taky mesiac. Neboj, bude dobre

babybear
autor
11. feb 2024

@katkaseiner Nosím čelenku.Ked idem niekam bud do práce alebo von tak si dam taku bavlnenu a na noc taku lepiacu,stahovaciu.Mne robili pravé ucho,teda ušnicu ktorá mi odstávala.20.2 mám ísť na kontrolu.Prosím a nebudem mať to ucho také akokeby znecitlivené?Lebo aj ked budem nosit okuliare že vraj to miesto za uchom bolí.

katkaseiner
11. feb 2024

@babybear ja som si osobne uši dlho necitila, ale neviem ti povedat kedy mi prisla späť citlivost. Uz je vsetko ako predtym az na to ze mi neodstavaju. Ale nie su ani nacapene na hlave

babybear
autor
11. feb 2024

@katkaseiner No okey teda...Ďakujem

babybear
autor
14. feb 2024

@katkaseiner Ahoj a nemokvalo ti to ucho ta rana?Lebo mne ano musela som si to vydezinfovat lebo ten obvaz zapachal🤢🤮

katkaseiner
14. feb 2024

@babybear na stastie nie, mozno aj zato ze obvaz mi dal dole, ze sa to sušilo...ale verim ze v tom teple to mat o 2-3 dni dlhsie tak tiež mokvám

zazalienka
1. mar 2024

@babybear ja mam uši operovane v roku 2000, a mam ich stále rovnako pekne, nič sa neposunulo, neodklopilo, neodstava.. už sú to roky a bolo to najlepšie rozhodnutie ( mala som vtedy 26 rokov ) ..

babybear
autor
1. mar 2024

@zazalienka Ja pôjdem ešte na 2-3štichy🤦‍♀️ Horná ušnica mi stále odstáva..Chirurg mi povedal ak by sa mi to nezahojilo že sa mam ozvat..Tak počkam ešte tyzden...

alzbeta311
1. jún 2024

@zazalienka ahoj, aky dr a kde ta operoval?

zazalienka
2. jún 2024

@alzbeta311 dr. Hedera, vtedy bol v Ružinove, dnes má súkromnú kliniku v BA.. bolo to dávno..

noemikatka
12. okt 2024

@zazalienka ahoj odporučila by si ho čítam že je v Ba a ja chcem ísť tiež na tento zákrok mám 31

zazalienka
12. okt 2024

@noemikatka ja neviem ci ešte robí aj uši, možno že áno, je to Concept Clinic, ja som spokojná, veru v 2000 roku to bolo .. uši držia ako majú, najlepší krok to bol ..

agatbaza
Včera o 19:11

@noemikatka peknú otoplastiku robia aj v Centrum Kramáre JDCH... aj zatvorenou technikou, bez ranky za uchom