Dobrý deň, chceli by sme dať 6 ročnému synovi upraviť uši, pretože mu odstávajú.
Má prosím niekto s týmto skúsenosti v Martine?
Ďakujem
Čo je natom vtipne? Kvôli odstavajucim ušiam vie dieťa trpieť. Môjmu manželovi operovali tiež v podobnom veku, mne uši takisto odstavaju, ale ja som s tým stotožnena a viem to zakryť vlasmi. Aktuálne som tehotná a už teraz si robíme srandu, že musíme založiť fond na operáciu ušiek nášho dieťaťa, pretože ma veľmi veľkú geneticku predispozíciu že mu tie uška budú odstávať …
@andaluzia12 Pokiaľ to nie je zdravotne indikované, tak čisto z estetických dôvodov by som nedal dieťaťu operovať uši.
Hovorim za ludi s odstavajucimi usami. Ako dieta som strasne trpela, smiali sa mi deti . Moji rodicia vzdy len mavli rukou....
Moj muz vzdy vedel o mojej traume a pred 2 a pol rokom mi dohodol plastiku. Sama nechapem ze som nad nou nikdy neuvazovala. Je to uplna zmena pre mňa..
Mojim deťom obom odstavaju usi...ale ich to netrapi. Určite ale viem, ze ak by s tym mali problem, tak to riesim operaciou.
@bublifuk1991 Dúfam, že táto téma je len pokus o vtip, že je uhorková sezóna a že to nemyslíš vážne.