Dobry den mal niekto tuto chirur. operaciu? Odstavajuce uši? Chcem sa opytat na skusenosti a na cenu kde ste boli ako ste boli spokojny a podobne
@eni0307 Mozem sa spytat kde ste boli a kolko vas to stalo? A ako dlho trvalo hojenie alebo celkovy proces? dakujem
Neviem odkiaľ ste,ale my sme boli v Leviciach. Robil to Dr. Csendes,tiež robí on aj v BA. Ráno sme išli na 8 a v ten deň už mohli sme ísť domov. 10 dní musela mať ten obväz na hlave, potom po 10 dní vyberal jej stehy. Ešte mesiac mala na spanie špeciálnu čelenku. Vôbec jej nebolelo a aj doktor povedal,že je to bezbolestný zákrok.
Operácia trvala 2 hodiny,keďže obidve uši jej musel spraviť. Samotná operácia stala 970 eur + kontrola 10 eur a tá špeciálna čelenka 30 eur...
Na profile mám fotky ,že ako vyzerala a ako vyzerá teraz.
@eni0307 poistovna nepreplaca takyto zakrok ani z časti? Dakujem za info, levice nemam daleko, da sa normalne fungovat teda? ist Do práce a podobne
Bohužiaľ neprepláca. Sme sa spýtali aj u psychiatra aj u pediatra, každý povedal,že nedá sa to preplácať. 10 dní to je náročnejšie,ale potom sa dá bežne fungovať.
Ja len chcem k tomu dodat. Naozaj, ale naozaj si najdite dobreho chirurga (napr. citajte recenzie na neho). Mne to nespravil dobre (bola som po strednej skole), tak ki to este raz opravival, ale tiez to nedopadlo najlepsie. Tretikrat som isla na konzultaciu k inej doktorke a ta mi povedala, ze to uz by bolo vela tretikrat to operovat. Nestalo to malo a efekt je taky na 3-.
Poisťovňa nahradí nič, keďže ide o estetickú chirurgiu
ja odporucam dr.Zamboj-a, operuje v Trnave aj vo Vrabloch. Cena pre dospeleho bola predvlani cca 1300€, vo stvrtok ma operoval a v pondelok mi daval dole bandáž. Stehy sa nevyberali. Bolest som citila len raz ked vyšiel oblbovak - na to mi hned zaucinkovala tabletka od bolesti. Dostala som este tabletky na 3 dni - na rychle hojenie
Dobrý deň. Áno,moja dcérka pred 2 rokmi dozadu.