Odstránenie znamienok na tvári

danniiee8
11. dec 2024

Dobrý deň. Je tu síce viac podobných diskusii ale všetky staršie.
Má niekto skúsenosti s odstraňovaním znamienok z tváre? Mám už 1 odstránené chirurgom a ostala mi jazva po stehoch. Mám ešte asi 6, ktoré sú buď veľké alebo v takej tej vráske tesne pod okom... nechcem aby mi ostali ďalšie jazvy ale znamienka ma obmedzujú..
Viete mi poradiť, kde ste si dávali odstraňovať znamienka vy a boli ste spokojné? Kdekoľvek stredne/západné Slovensko. Plus ak máte nejaké tipy a rady budem vďačná.
Ako dlho Vám trvala liečba? Nerada by som chodila dolepená od náplasti do prace, pracujem s ľuďmi.
Ďakujem veľmi pekne.

mmooly
12. dec 2024

Tak laserom by ti nezostala jazva... ale pár dní chrastička bude...

marienkab
13. dec 2024

Na odstránenie znamienok odporúčam Kliniku Zdravia v Žiline, sú tam ozaj odborníci a majú taký ľudský prístup, úplne bez stresu som tam bola.

danniiee8
autor
13. dec 2024

@marienkab ďakujem, Žilina by mi vyhovovala mam to blízko. Tebe neostali jazvy? A koľko cca ta to vyšlo? Vďaka

victoriab
13. dec 2024

@danniiee8 zalezi ake su to znamienka, ak vacsie a musia sa vyrezat tak dobry plasticky chirurg, ak mensis, tak laser, ak vacsie znamienko vylaseruje, ostane ti krater, preto ho musi pekne vyrezat. Ja som znamienkova a.mam geneticky predpoklad na ne, cize pred mesiacom mi ich na bruxhu vypalil asi 100, na tvari tiez na viecku, uz tyzden po zahojeni sa mi zacali tvorit dalsie 😔