Odstránenie znamienka bez jazvy

23. okt 2024

Je rozdiel ak znamienko odstranuje ambulantny chirurg alebo dermaklinika? Aka je vasa skusenost? Zevraj je to jedno, lebo jazva zostane vzdy a na dermaklinike to je akurat drahe. No neviem sa rozhodnut.

katie253
23. okt 2024

Mne odstraňovali na dermaklinike, vôbec to nie je vidno. Ja by som sa bála nechať odstrániť znamienko z tváre na chirurgii. Plastický chirurg má úplne iný postup. Platila som tuším 75€, dva roky do zadu.

autor
23. okt 2024

@katie253 dakujem

vladdinka
5. nov 2024

na dermaklinike si daju podla mna viacej zalezat, aby odviedli dobru pracu. sestra si davala odstranit viacero znamienok na tvari a na krku a povedala, ze ona to riskovat u doktora nebude v nemocnici, ze ide rovno na kliniku. bola v dermabelle, tam jej to fakt velmi pekne spravili, ani nie je poznat, kde boli znamienka.

nat_kat
8. nov 2024

@vladdinka Súhlas, tiež mám s klinikou skúsenosť 🙂

simca06022011
8. nov 2024

ked tak chod k ambulantnemu PLASTICKEMU chirurgovi. Daval mi prec z tvare v BB plasticky chirurg dve znamienka a bez problemov, na proti tomu "kozna lekarka" mi na tele take jazvy nechala, ze nkoniec. SOm povedala, ze uz ziadny iny lekar so skalpelom nepride ku mojej kozi :DD
A tak ako pri vsetkych chiru zakrokoch, je rozdiel v jazve a jazve... j amam velku jazvu aj po reze cca 10cm a ledva ju vidno, zatial co po laparoskopii mi to otrasne zasil chirurg tie male dierky.
Cize vyber si riadneho lekara. plastikeho chirurga (aj na dermaklinikach su urcite taki, ale maju aj svoje ambulancie.. ja som bola posledne v BB u Slobodnika a platila som 20EUR :DDD )