Môžu silikónové prsia smrdieť?

22. jún 2024

Od kedy ma kolegyna silikony, tak ked sa spoti citit z nej taky octovo silikonovy smrad. Ja viem, ze tie silikony su uzavrete, ale nemoze z toho vplyvom tepla z tela ist smrad? Kym silikony nemala nezvykla smrdiet za octom. Teraz ako zacalo teplo, tak kazdy den po case ako sme v praci smrdi. Naozaj, pride vonava, aj vravi, ze sa aj rano sprchuje. O o 2-3 hodiny zacne smrdiet. Je mi blbe jej to povedat. Ona to asi neciti. Tak sa spytam vas, je mozne ze ten smrad ide zo silikonov?

patus_2
22. jún 2024

"vôňa" tela závisí aj od kondície a celkového zdravotného stavu. Silikóny určite nesmrdia, ale tým, že je v tele niečo iné, cudzie, tak telo môže takto reagovať. Známa mala takýto prenikavý zápach ako jediný príznak intolerancie. Každé telo je iné, takže vylúčené to nieje.

marianarem
22. jún 2024

Silikonovy smrad neexistuje, silikon ako taky nema vonu/zapach. Mozno ti to pripomina vonou silikonovy tmel, ten je taky kysly, to je ale nejake aditivum.
Tiez by som skor povedala, ze kolegynine telo este nie je zhojene, pripadne ma nejaky zapal, vtedy moze byt aj iny pot. Byva to aj pri chorobach, ze pot ma iny pach ako bezne.