🙈som po materskej a hrozne som sa zmenila v tvári. Starosti aj nespavosť aj žravost .. hormóny. No zostarla som ..mám.viditelne vrásky okolo úst . A ja sa neviem nejako usmiať na ľudí. Vidím že mnohým som nesympaticka (to proste vidíte😂)
Čo tým chcem povedať .? Trochu ma to sere a neviem to zmeniť . Ja už som prestala chodiť do na viacerých obchodov kôli tomu že má riešili nejaké ženské a zazerali. Viem že je to smiešne ale vidíte ..
Vidíš to moc čierne. Ľudia zvyknú zazerať aj zo závisti 🙂
@hugoboss1923 no je to spojené aj s tým no čo už
@doriiis
Ďakujem skúsim sa viac o seba starat
Stačí nežrať,vyspať sa a neriešiť ostatných
Ak s niecim nie si spokojna chod na plastiku. Vela ludi to odsudzuje a nechapem preco. Ja som bola, a nie na jednej a vyzeram aj sa citim ovela lepsie.
vies co pomoze? mat v p. take kravy. vynosila si a porodila si cloviecika o ktore sa staras 24 hodin denne. si isto krasna a pre svoje dieta si ta najkrajsia a najlepsia mama na svete. nejake predavacky by som
poslala do chuja.
@minenkak žrať som prestala sľubujem ✌️
@snazilka_bio_mamka ☺️milé ďakujem
Tak sa toho drž a usmievajú sa
booze neries, je to tvoj face, tak nech sa daju vypchat.. akurat som niekde videla nejaky post kocky, co toto riesila, nech sa ludia uvedomia, toto je jej tvar, ona sa nezduva, nezazera ale nebude chodit vyskerena cely den. Proste takto vyzera :DDD
Inak skus jogovu gymnastiku (videa najdes na youtube napr.), vecer nejake serum, pomasirovat tvar a ist trochu relax ... uz aj ta masaz tvare pomaha na uvolnenie 🙂)
Este to tak aby som nesla DO OBCHODU, lebo sa predavacke nepaci moj vyraz... tak v provom rade, ona je rada ze nakupim a je jej uprimne jedno ci mam vyrazku na cele, vrasky okolo ust alebo sa usmievam/neusmievat... potrebujes = chod. SU drze = otvor si usta :D Kolkokrat vbehnem do obchdou ako bezdomovec, lebo nestiham ani zit.. a nikdy v zivote nikto nic neriesil :DD
@oblaacik rozmýšľala som nad viečkami
"Ja už som prestala chodiť do na viacerých obchodov kôli tomu že má riešili nejaké ženské a zazerali."
A si si istá, že zazerali kvôli tvojej tvári? O tom si dovoľujem dosť pochybovať, skôr je to tak, že si si to len sama spojila.
@simca06022011 sú to ženy a tie vedia byť zvlášť hnusne k ženam ..
@minenkak mám nejaký krč
tak sa nad tym povzdnes, ja osobne som to nevidela velmi, ale tak si uvedom, su to stratene individua, nestastne, musia sa vyburovat na zakzanikovi, alebo riesit nezmysly = aky nudny zivot maju...
tvoj čo?
aky krc mas? ked sa usmejes? nemas nejaky problem neurologicky? skus tu masaz 🙂
@oblaacik pekne ich maš
Takto som normálne ani sa nesmejem tie čiary sú tam🙈
No ty máš teda o moc krajšie pery ako na predošlých fotkách, tá baba
Dakujem❤️tie ciary (nosovoustne ryhy) sa pekne daju urobit botoxom.
Pozri ľudom vadí úplne všetko. Podľa mňa si nádherná žena. Sama na seba môžeš byť hrdá, že koľko si toho zvládla. Len ty vieš čo si si prežila a vytrpela. Si úžasná naozaj a nemáš sa za čo hanbiť. Mali by sa hanbiť tie čo sa ti vysmievajú.
Nosovoustne vrásky vyplniť kyselinou hyalurónovou.ja mám už 5 rokov a stále drží a vrásky nevidno .až sa sama čudujem.pekne ťa to omladi.
Ale potom ťa. Kvalitná kozmetika, dobrý make-up, štýlové oblečenie. Nič viac nepotrebuješ.
No boze. Kasli na to. Pacis sa chlapovi? To je podstatne.
Pomôže chudnutie.Tvar chudne medzi prvými.
Ďalej kvalitné krémy,ľadová voda,tvárová gymnastika.