Mám viditeľné vrásky okolo úst

8. nov 2024

🙈som po materskej a hrozne som sa zmenila v tvári. Starosti aj nespavosť aj žravost .. hormóny. No zostarla som ..mám.viditelne vrásky okolo úst . A ja sa neviem nejako usmiať na ľudí. Vidím že mnohým som nesympaticka (to proste vidíte😂)
Čo tým chcem povedať .? Trochu ma to sere a neviem to zmeniť . Ja už som prestala chodiť do na viacerých obchodov kôli tomu že má riešili nejaké ženské a zazerali. Viem že je to smiešne ale vidíte ..

doriiis
8. nov 2024

Pomôže chudnutie.Tvar chudne medzi prvými.
Ďalej kvalitné krémy,ľadová voda,tvárová gymnastika.

hugoboss1923
8. nov 2024

Vidíš to moc čierne. Ľudia zvyknú zazerať aj zo závisti 🙂

autor
8. nov 2024

@hugoboss1923 no je to spojené aj s tým no čo už

autor
8. nov 2024

@doriiis
Ďakujem skúsim sa viac o seba starat

minenkak
8. nov 2024

Stačí nežrať,vyspať sa a neriešiť ostatných

oblaacik
8. nov 2024

Ak s niecim nie si spokojna chod na plastiku. Vela ludi to odsudzuje a nechapem preco. Ja som bola, a nie na jednej a vyzeram aj sa citim ovela lepsie.

snazilka_bio_mamka
8. nov 2024

vies co pomoze? mat v p. take kravy. vynosila si a porodila si cloviecika o ktore sa staras 24 hodin denne. si isto krasna a pre svoje dieta si ta najkrajsia a najlepsia mama na svete. nejake predavacky by som
poslala do chuja.

autor
8. nov 2024

@minenkak žrať som prestala sľubujem ✌️

autor
8. nov 2024

@snazilka_bio_mamka ☺️milé ďakujem

minenkak
8. nov 2024

Tak sa toho drž a usmievajú sa

simca06022011
8. nov 2024

booze neries, je to tvoj face, tak nech sa daju vypchat.. akurat som niekde videla nejaky post kocky, co toto riesila, nech sa ludia uvedomia, toto je jej tvar, ona sa nezduva, nezazera ale nebude chodit vyskerena cely den. Proste takto vyzera :DDD
Inak skus jogovu gymnastiku (videa najdes na youtube napr.), vecer nejake serum, pomasirovat tvar a ist trochu relax ... uz aj ta masaz tvare pomaha na uvolnenie 🙂)
Este to tak aby som nesla DO OBCHODU, lebo sa predavacke nepaci moj vyraz... tak v provom rade, ona je rada ze nakupim a je jej uprimne jedno ci mam vyrazku na cele, vrasky okolo ust alebo sa usmievam/neusmievat... potrebujes = chod. SU drze = otvor si usta :D Kolkokrat vbehnem do obchdou ako bezdomovec, lebo nestiham ani zit.. a nikdy v zivote nikto nic neriesil :DD

autor
8. nov 2024

@oblaacik rozmýšľala som nad viečkami

minenkak
8. nov 2024

@minenkak usmievaj sa

hefo
8. nov 2024

"Ja už som prestala chodiť do na viacerých obchodov kôli tomu že má riešili nejaké ženské a zazerali."
A si si istá, že zazerali kvôli tvojej tvári? O tom si dovoľujem dosť pochybovať, skôr je to tak, že si si to len sama spojila.

autor
8. nov 2024

@simca06022011 sú to ženy a tie vedia byť zvlášť hnusne k ženam ..

autor
8. nov 2024

@minenkak mám nejaký krč

simca06022011
8. nov 2024

tak sa nad tym povzdnes, ja osobne som to nevidela velmi, ale tak si uvedom, su to stratene individua, nestastne, musia sa vyburovat na zakzanikovi, alebo riesit nezmysly = aky nudny zivot maju...

lonely66
8. nov 2024

tvoj čo?

simca06022011
8. nov 2024

aky krc mas? ked sa usmejes? nemas nejaky problem neurologicky? skus tu masaz 🙂

oblaacik
8. nov 2024

Tuto upravu nemam ale ak nad tym rozmyslas urcite chod. Tu je premena mojich pier. Jedno z najlepsich rozhodnuti a investicii.

autor
8. nov 2024

@oblaacik pekne ich maš
Takto som normálne ani sa nesmejem tie čiary sú tam🙈

minenkak
8. nov 2024

No ty máš teda o moc krajšie pery ako na predošlých fotkách, tá baba

minenkak
8. nov 2024

@oblaacik si si istá,že sa to podarilo?viac ti to zvýraznilo tu asymetriu

oblaacik
8. nov 2024

Dakujem❤️tie ciary (nosovoustne ryhy) sa pekne daju urobit botoxom.

bloger
8. nov 2024

Pozri ľudom vadí úplne všetko. Podľa mňa si nádherná žena. Sama na seba môžeš byť hrdá, že koľko si toho zvládla. Len ty vieš čo si si prežila a vytrpela. Si úžasná naozaj a nemáš sa za čo hanbiť. Mali by sa hanbiť tie čo sa ti vysmievajú.

mia1012
8. nov 2024

Nosovoustne vrásky vyplniť kyselinou hyalurónovou.ja mám už 5 rokov a stále drží a vrásky nevidno .až sa sama čudujem.pekne ťa to omladi.

koniarova
8. nov 2024

Ale potom ťa. Kvalitná kozmetika, dobrý make-up, štýlové oblečenie. Nič viac nepotrebuješ.

oblaacik
8. nov 2024

@minenkak ano, to len na tej fotke vyzera ze je jedna strana vacsia ako druha lebo je to vystrihnute zo sikmej fotky, inak je to takto, normalne pekne rovno.

thirstymonk
8. nov 2024

No boze. Kasli na to. Pacis sa chlapovi? To je podstatne.

acer11
8. nov 2024

@oblaacik uuuf... toto nebola najlepšia investícia