Lipolýza podbradku

6. jan 2025

Ahojte. Zaujíma ma, či máte reálne skúsenosti s touto metódou zmenšenia podbradku. Ide o injekčnú lipolýzu. Rozhodujem sa či to vyskúšať, alebo škoda peňazí? Tiež sledujem dosť rozdielne ceny. Napr. Našla som jedno ošetrenie za 180 eur. Ale aj jedno za 70 eur. Príde mi to mega rozdiel. Máte skúsenosti?

tilly
6. jan 2025

Pridávam sa. Toto ma dosť trápi.

autor
6. jan 2025

@tilly no som chudsia ako pred otehotnenim a je to tam. Chapem ze koza rokmi ovisne. Ale nechcem hned ,,pod noz,, a tiez ma to trapi. Pridava mi to roky navyse. Nechcem to tam.
Zvlastne mi pridu tie rozdielne ceny v salonoch kde to robia a nepoznam nikoho s realnou skusenostou, nasla som nejake fotky pred a po, ale je to hodnoverne??? Ak ozaj je tu zienka alebo aj viac s realnou skusenostou, tak rada budem ak sa ozve a ci odporuci ist do toho.

melanta
6. jan 2025

Mám skúsenosti, absolvovala som 3 sedenia na úplne zmiznutie, jedno určite nebude stačiť. Reálne je potrebných 2-6 zákrokov. Hľadala by som kliniku, kde všetko vykonávajú naozaj lekári a majú dobré recenzie. A hlavne by som sa vyhla klinike, ktorá ponúka procedúry na zľavových portáloch.

autor
6. jan 2025

@melanta takze istotne pomoze? Viem ze vysledok je viditelny uz po 1 sedeni, odporucaju sa 3 az 4. Chcela by som odstranit uplne. Ako dlho si uz po osetreni? Stale ti to vydrzalo?

autor
6. jan 2025

@melanta a dakujem za reakciu

tilly
6. jan 2025

@melanta tiež mám predsudky voči zlavovym portálom. Ktorú kliniku odporúčaš?

tilly
6. jan 2025

Ja mám momentálne aj pár kíl navyše (dúfam, že nie na dlho a ako rýchlo prišli, tak aj odídu), ale mala som to aj keď som bola oveľa chudsia

melanta
6. jan 2025

Bola som na zákroku asi 2 roky pred koronou, efekt je stále rovnaký, je trvalý. Ja som štíhla, cvičím 4x týždenne silový tréning, podbradok som mala aj tak. Áno, efekt bolo vidno aj po prvom ošetrení, asi za 3 týždne. Ale cielený efekt v mojom prípade boli 3 sedenia.

melanta
6. jan 2025

@tilly pár kíl navyše nie je prekážka, prekážka je obezita. Ja som bola v IEM, tam je cena vyššia. Naj kamoška bola potom v Ústave lekárskej kozmetiky a bola spokojná, tiež 3 sedenia bola. A k zubárke som roky chodila do Interklinik, sestru tam na stomatológii robila spolužiačka so základky a chválila ich plastickú chirurgiu. Aj som tam vtedy bola na konzultácii, aké nakoniec som išla do IEM. Ale z Interklinik som mala dobrý pocit.

rozculena
6. jan 2025

@melanta som kukla na cenník....jedno ošetrenie 1500😨

alzbeta311
8. jan 2025

To je riadny rozdiel jedno sedenie za 150 a za 1500
Obzvlášť keď treba 3-4
Na to by som išla aj ja a to mám 60 kg

autor
8. jan 2025

@alzbeta311 no a toto sa mi nepozdava taketo rozdiely. Asi ozaj to bude tym, ze niekde to aplikuje hoc kto a to druhe je lekar.

tilly
8. jan 2025

Ja mám pocit, keď je to už vekom a nie váhou, že tam už aj tak len nôž pomôže

tilly
8. jan 2025

@alzbeta311 len či to za 150 pomôže. Radšej dať 5000 a mať výsledok, ako 500 vyhodených do vzduchu

anonym__
11. jan 2025

ahoj, ja som podstupila lipolyzu ale lic, bola som 2x a vidim uplne minimalnu zmenu, platila som 100€ kazdy krat, neviem ako to je s podbradkom ale pre mna bola bolest neskutocna, mala som vyrazny opuch a bolela ma hlava, za tu bolest a peniaze mi to uz nestoji