Pekný deň, nájde sa tu niekto kto má osobnú skúsenosť s kryolipolýzou? Skúšal to niekto?
ahoj, ja som bola v spetembri 2023, par mesiacov dopredu som hladala recenzie skumala ci a ako, a podla recenzii som si vybrala Sasha ... nasla som najviac dobrých tak som radsej chcela precestovat ako ist v meste a aby to dopadlo zle 🫣 ... takze .oja skusenost je pozitívna, boli sme so segrou naraz obe na brucho na tie turbo hlavice (na zlavomate maju stále akciu za 40€ a obnovujú) a po 2och týždnoch som nebadala nič ale po mesiaci bolo brusko menšie a aj na vahe -3kg, moc som necvičila ale snazila som sa dodrziavat pitný režim ako pani prízvukovala ... čiže tak jedno z druhym, netvrdim ze som necvičila vobec ale podla mna velmi kryo pomohla, planujem ist zas asi o mesiac (som po uraze a doma na pn) chcem vyskúšať najbližšie boky, a brucho .. skušala som aj v žiline ale bola menšia hlavica a neprišla mi vobec žiadna zmena tak radsej asi raz za mesiac pocestujem 🙂
Ja sice osobnu skusenost nemam,ale stacilo mi,ked pan,ktory predava stroje na kruolipolyzu povedal,ze chlad stiahne tie bunky,to je pravda ale po case sa vratia tam kde boli.a ze ja im vzdy len poviem ze viac jedia a pribrali...
Mali sme zaujem o kupu pristroja do medicinskeho centra,ale pk tomto sme to vzdali