Je možná plastika nosa u 14-ročnej?

bieletricko
28. jún 2023

Mám 14 rokov a nepáči sa mi môj nos. V škole ma zaň šikanujú a celkovo má divný tvar. Tvrdá časť nosu je úzka v strede široká a dolu úzka. Moji rodičia s tým nesúhlasia a hovoria, že mi šibe. Môj otec dokonca súhlasí s tým, Ze mám ten nos veľký a divný. Robia plastiku aj od 14 rokov? Ako môžem presvedčiť rodičov nech mi to dovolia? Veľmi mi to ničí sebavedomie.

mesiacikluna
28. jún 2023

@bieletricko Ahooj, mrzí ma čo zažívaš, ale neuvažovala si nad školskou psychologičkou? Ak teda máte v škole? Mohla by ti pomôcť, poprípade si môžeš konturovať nos makeup-om, a to, že sa ti smejú nie je tvoj problém ale ich, oni sú tupci

anonymka801
28. jún 2023

Ja som mala rovnaký problém a v 16 som išla na plastiku nosa, neoľutovala som to ani na jednu jedinú minútu ! Ludia bez tohto problému nikdy nepochopia, aké je to pre nás nepríjemné a ako škaredo sa cítime.

anonymka801
28. jún 2023

@anonymka801 Mimochodom rodičia mi tiež hovorili, či mi šibe. Po plastike aj oni uznali, že ten nos nebol OK len mi nechceli naložiť ešte.

macekovam
29. jún 2023

@bieletricko ak je ten nos iný je možno aj zaujímavý..su ženy ktoré sú v telke.. Nos majú tiež kadejakých a vyhlásili ze by si ho operovať nedali.. Aj modelky majú rôzne nosy.. A sú žiadané... Aj herci... Tak možno by si mohla zvoliť jemný makeup.. A začať pracovať na tom aby si bola videnia ako sebavedomá kocka.. Skus to...

macekovam
29. jún 2023
bieletricko
autor
29. jún 2023

@mesiacikluna ziaden psycholog mi nevrati sebavedomie o ktore som sikanovanim prisla

diavant
29. jún 2023

@bieletricko vies problem so sikanou je taky ze ak si das upravit nos mozno si najdu nieco ine. Urcite ani ti co sikanuju nie su bez chyby. To neznamena ze si ho nemas dat operovat, akurat tu sikanu od toho oddel

mesiacikluna
29. jún 2023

@bieletricko môže ti pomôcť 🙂 školský je zadarmo, ak máte skús to aspoň, poprípade iného psychologa

mikadooo
29. jún 2023

@bieletricko podľa mňa napíš na nejakú kliniku plastickej chirurgie, ktorú máš blízko pri bydlisku, tam ti určite poradia lepšie ako tu.