Dobrý deň, pred cca 3 týždňami mi bola aplikovaná kyselina do pier vlastne už po tretí x
Prvýkrát som bola ešte minulý rok úplne bez komplikácií všetko skvelé a teraz som bola doktorka mi nielenže dala veľmi veľa ešte aj zlý druh tej kyseliny zvolila a mala som obrovské hrčky a celé pery zdeformované.
Volala som tam a po dohode mi ponúkli rozpustenie a následnú výplň na ich náklady
Avšak teraz mám opäť hrčky aj keď len trochu ale sú tam a stále pretrvávajú
Chcem vedieť,či zmiznú za dlhšiu dobu ? Alebo by som im opäť mala zavolať,že nastala takáto komplikácia?
@gabika029 estetická klinika je to ,nie žiadna kozmetička ale lekári sú tam
@amy123456789 Kontaktuj urcite lekara a do buducna (ak chces s tymto trendom pokracovat nadalej...), by som uz zvolila inu kliniku, kde lekar vie co a ake mnozstvo picha klientovi 🫣...
@barbora0308 tretí x mi to vlastne robila doktorka, ktorá má 8 ročné skúsenosti s týmto a aj tak sa mi urobili hrčky,neviem či je to tým,že mi ich predtým tá iná doktorka zdeformovala alebo prečo
@amy123456789 Netusim, ja len vravim, ze u mna by uz ta dana klinika stratila doveru a do buducna by som sa obratila na inych odbornikov. Pre mna je neakceptovatelne, aby mi niekto co i len raz sposobil takyto neprijemny zazitok...Je to samozrejme ale tvoje rozhodnutie. Ja som chodila na aplikaciu do podpazusia, proti nadmernemu poteniu (chvalabohu bol problem hormonalny, ktory sa vyriesil a uz nemusim chodit) a teda roky bez komplikacii, ak by sa mi vytvorili hrcky a dokonca by mi aj povedali, ze mi aplikovali nieco zle a v nevhodnom mnozstve, tak by ma tam uz vzivote viacej nevideli!
Vlastne ja som zaplatila 250€ .
A vlastne toto tretí x mi dali ako na ich náklady,ale stále v podstate tie peniaze,ktoré som zaplatila....
Ale opäť mám aj keď malé hrčky a ak nezmiznú , budú sa musieť odstrániť,tým pádom som o tie peniaze prišla.
Veď predsa ich nemôžem žiadať späť nie?
@amy123456789 išla by som už na inú kliniku nemala by som v nich ďalej dôveru. Kľudne napíš meno kliniky aby sme sa jej radšej vyhli
@lakebabe EVIA CLINIC
@amy123456789 No pokial by ich zakrok bol znova "nevydareny" tak ja by som si ziadala naspat svoje peniaze! Viem, ze mozu vzniknut mensie hrcky, ak vznikne hematom v mieste vpichu, ale to by sa malo relativne rychlo vstrebat. Na takuto skutocnost ta neupozornili resp. ako dlho si po aplikacii?
@barbora0308 3 týždne teraz po poslednom,čo som bola ono to ani takto nevidno ale na vrchnej pere keď si akoby zvnútra ju zdvihnem tak tak to vidno a cítiť to
@amy123456789 je mi to jasne. Ja som teraz neprišla z lesa. By si pozerala koľko lekárov sa vyjadrilo žeby sa to nikdy neodvážilo pichať. 🙂
@amy123456789 som prekvapená majú dosť dobré meno
@lakebabe vlastne prvýkrát som ich mala dokonalé preto som sa po skoro roku rozhodla ísť znova avšak ku inej doktorke , tým pádom druhýkrát,kedy sa to muselo jednoznačne rozpustiť to bolo hrozné prikladám fotky
@amy123456789 poznám jednu pani, ktorá pre zle pichnute pery skoro prišla o zuby a opuchnuta bola ako keby ju niekto na rohu zbil. V živote by som im to už nedala pichnúť. Prosila by som si svoje prachy a zbohom.
@amy123456789 3 tyzdne je dost...ja by som im radsej zavolala. Aj tu na MK radil odbornik, ze take hrce su vacsinou zapricine hematomom, ale moze to byt aj iny zavaznejsi problem 🫤. Prikladam jeho vyjadrenie, i ked tu islo o aplikaciu do tvare ako takej.
@barbora0308 Resp. tu je vyjadrenie k hrckam v pere.
@amy123456789 máš to dosť. Mne sa toto raz stalo ale nie až tak moc na jednej tiež veľkej klinike radšej som tam nesla už inde ma dali do poriadku následky nemám a pery pekne
Toto bolo predtým teraz to mám takto
@amy123456789 ale trochu aj takto ale také malé,že nemám to taký extrém ako predtým,ale aj tak som nešťastná a neviem ako ďalej postupovať,čo by ste na mojom mieste robili? Mám tam zavolať aby sa na to pozreli a povedať im ,že po tomto všetkom chcem tie peniaze späť? Alebo?
@barbora0308 určite? kyselinu hyalurónovú do podpazušia proti poteniu?😂
@amy123456789 vyzerá to otrasne,aj keby tam žiadne hrče neboli.
@rozculena Pardon, tak teda botoxu...
Jeeemine, to sa Ti fakt paci? Mas to teda ozaj desne
@amy123456789 išla by som tam osobne takto ta odbiju. Už len v záujme ich dobrého mena by to mali riešiť. Je to znama klinika, Ale pochybujem ze ti vrátia peniaze. Maximálne ti ponúk ponuknu opravu
@lakebabe to je to ale tretí krát to opravovať? To pochybujem,ale zrejme to bude najlepšie tam ísť osobne.
@amy123456789
Ja by som sa im už do rúk nezverila. Išla by som vypýtať peniaze a vyhrazala by som sa im ze im urobím zle meno na sieťach ak ti nebude chcieť dat financie
Pripajam sa k @lakebabe.
@barbora0308 predtým mi bolo skoro do plaču,lebo to nešlo ani make-upom zakryť, teraz je to ok ,ale aj tak to proste nie je dobre a neviem fakt myslela som si ,že to už bude v poriadku všetko a veľmi som opäť sklamaná. Tento týždeň tam pôjdem a dám vedieť,ako som dopadla.
@amy123456789 ja nechápem. A na kyho frasa vám to je 😂😂 vyzerať potom jak strašiak do maku. Hlavne keď vam to robia niekde v garážii asi. Nikdy v živote by som sa im už do ruk nezverila