Dobrý plastický chirurg

noonna
3. jan 2024

Ahojte. Na tvari mam znamienko s priemerom asi 5mm ktore potrebujem vybrat. Vie mi niekto odporucit dobreho plastickeho chirurga v Bratislave a okoli? Idealne osobna skusenost ale nemusi byt. Dakujem

monicazbb
3. jan 2024

@noonna ku kožnej a ta ti to pozrieť da vymenny listok a s tym pojdeš na plasticku a esteticku chirurgiu ( ambulanciu) vyžiadať termin. Ja meno lekara, ktory mi odstraňoval znamienka ani neviem a spravil to genialne.

janci27
31. máj 2024

@noonna Ahoj, chcela by som sa spytat, kde v BA si bola na odstraneni znamienka a ako si spokojna? Dakujem

noonna
autor
1. jún 2024

Dobry den. Isla som sukromne - Mudr. Kokavec. Som nadmieru spokojna, jazva je pekne a takmer ju nevidno. Mozem len odporucit 🙂

noonna
autor
1. jún 2024
janci27
1. jún 2024

@noonna dakujem vam za info. Myslite Prochirurgia MUDr. Kokavca? Caka sa tam dlho na termin? Na stranke nevidim cennik, kolko vas prosim stal tento zakrok? Tiez hladam dobreho plastickeho chirurga pre dceru, hlavne aby jazvu bolo vidno na tvari co najmenej.

noonna
autor
3. jún 2024

@janci27 ano presne prochirurgia. Zakrok ma vysiel okolo 250 eur ale maximalna spokojnost aj s pristupom aj s prevedenim. Tak nech to dcere dobre dopadne.

janci27
3. jún 2024

@noonna Dakujem, a neviete nahodou, ci robi zakroky aj detom (12 rokov) alebo len dospelym?

noonna
autor
5. jún 2024

@janci27 to zial neviem. Zavolajte si