Ahojte.
Rozmýšľam nad transplantáciou vlasov dali ste si ju niekto robiť tu na sk alebo v cr a za koľko alebo niekde v zahraničí ake máte skusenosti?pomohlo vam to ? Ste spokojní kedy začnú rásť vlasy je to vhodné aj po chemoterapii? Ja rozmýšľam nad transplantáciou v Turecku. Prosím žiadne reklamy len čisto skúsenosti ďakujem.
na inst. náhodou mi skočil chlapík čo mal tento problém... Bol v Turecku a nevedel si vynachváliť. stálo ho to o polovicu menej ako na sk, alebo čr. spomínal sumu 2500 e aj s letenkou, hotelom - so všetkým.
na sk že 5000 e.
vraj mal 46 tisíc štepov - hádam som počula dobre.
Urcite to pomohlo. Kľudne mi napíš.
@simona20201309 ty si bola? Ja mam info, ze zenam to nefunguje, ze transplatacia vlasov je predovsetkym pre muzov a zenam to vypada z rovnakeho dovodu ako vypadali povodne vlasy. Ze je mizive percento zien krorym to vydrzi. To mam od specializovanej kliniky, kde robia trichologicke vysetrenia.
Ale muza poznam 1 co bol v Turecku par rokov dozadu a velmi si pochvaluje, velmi dobre mal tie vlasy, uz som ho dlhsie nevidela
kolega bol v polke leta, koncom jesene mu to vyzeralo ako cerstvo rastuci travnicek a teraz to ma skoro ako pred tou transplantaciou, takze zjavne sa mu to neujalo a len vyhodil peniaze.
@liv1 nie ja, môj oco. Do roka mal háro. Aj keď prvý mesiac vyzeral ako onko pacient.....
Po pol roku začal vyzerať už ako tak. Ale určite to stojí zato.
@simona20201309 a kde si to dal robiť aká klinika a koľko to stalo ?
@deti95060810 áno Turecko je najlacnejšie..ale závisí údajne od každého organizmu ako to príjme
@liv1 nie nie ženám funguje tiež čosi
@andreakotesova a kde tam ktorá klinika a koľko platil spýtas sa ?
Uz nazov mi nesedí, bud autotransplantacia, alebo presadzanie korienkov zozadu dopredu😂prielom bude, ak zvladnu rozdelit vlasovu cibulku na stvoro, napr., takto je to len nalestena bieda s neistym vysledkom. Mozno ten, kto ma vlasov na 2 hlavy a treba zaplacnut lysynku, kuty tam to mozno funguje. 😛
Mužov kolega bol v lete v Istanbule. Je spokojný, vlasy mu krásne rastú.