Dá sa zväčšiť len horná pera?

9. máj 2024

Ahojte, baby da sa zväčšiť len horna pera? Spodnu mam dost velku a som s ňou spokojna, hornu mam velmi úzku. Takže je to taký nepomer, ktorý by som chcela vyrovnať.

nyusika
9. máj 2024

da

ss1908
9. máj 2024

no jasne ze da, ja to mam tak robene.

katka533
9. máj 2024

Ano lifting pery. Bullhorn, ja to mam

autor
9. máj 2024

@ss1908
Keď sa to vstrebe vráti sa to do pôvodného stavu? (Zaujíma ma to keby som náhodou nebola spokojná so zväčšením, či budú pery po vstrebaní presne také ako boli pred zväčšením)

nyusika
9. máj 2024

ano, vrati sa to, pokial mas peru zvacseny vyplnou - kyselinou hyaluronovou
pri liftingu pery je proces nezvratny

katka533
9. máj 2024

Lifting je top, napichane su podla mna otras

zobaka
9. máj 2024

dá, ale dobrý doktor ti neurobí len jednu peru, napichana vyzerá inak ako nenapichana, nevyzeralo by to dobre ten nesúlad, ja som už rok a pol nebola a nevstrebalo sa mi, každé telo je individuálne a zhruba 10% ostáva po zákroku vzdy

rozculena
9. máj 2024

@katka533 tak ale treba to vedieť urobiť a nedať si pichnúť tej kyseliny liter

dorottka
9. máj 2024

Otras su u tych, ktori nemaju pekny tvar pier uz povodne... moje napriklad vyzeraju velmi prirodzene, nikto by imho netipol, ze to mam, ale mam tam len pol mililitra, z toho viac pichov bolo hore ako dole. Inak tiez uz mam po zakroku 2 roky a stale mi ostal ten tvar, na co sa nestazujem samozrejme :D

ss1908
9. máj 2024

no mne sa to este uplne nestihlo vstrebat lebo to pravidelne dopichujem ale ano ona postupne vyprchava takze pery idu tam kde aj boli

ss1908
9. máj 2024

@dorottka ja mam sice 1,8 ml uz ale zaklad som mala taky maly ze aj u mna to vyzera ako nerobene. S tym si vzdy sadam na kreslo ze hlavne mi zanechajte moj tvar a nerobte tie ruske pery ci ako sa vola ta technika :(

ktochytavzite
9. máj 2024

Dnes som akurat videla live napichanu peru,no vyzera to umelo.Skus sa na to vykaslt urcite si krajsia bez kyseliny ako s pichanou perou.