Zdravím žienky mali ste niektorá nejake zdravotné problémy kôli ktorým ste sa rozhodli vybrať implantáty??Ďakujem
@miroslava2501
pozri tuto tému na youtube. Hovori o tom jedna myslím bývala modelka. Je to Slovenka, sa mi zdá, že žije v Amerike. Dáva veľa info na túto tému s osobnou skúsenosťou. Bolo zo veľmi zauj8mave a pre mňa nové. Ja implantáty nemám ani sa nechystám mať. No zaujímalo ma to.
@svetlonos ďakujem
Citala som si o tom , kvôli tomu som vlastne najprv ani nechcela ísť… keďže príznaky mali ženy najmä točenie hlavy, slabosť, nízky tlak a pod. a to všetko mám, tak som si povedala nech mám k tomu aspoň implantáty 🤣 čiže aj napriek tomu sa chystam 🙂 boli ženy, čo si vybrať dali a nakoniec si ich dali ešte raz 🙈
@nicoletta98
to boli len tie minimalne light negativne účinky, tie ďalšie sú horšie.
@svetlonos hlavne tie tvrdenia nie sú nijako podložené vedecky..
@svetlonos asi myslis katarinu vanderham
@sherynkamalinka
áno je to dosť možné, žije v usa však?
@nicoletta98
no to sa hádať nejdem a ani by som sa nečudoval. Vacsinou sú to také drobné symptómy a stupňuje sa to. Ta pani z videa je dosť populárna a myslím, že sa spojila s mnohými zenami s rovnakými príznakmi. Takže je možné, že vedecky podložené to bude až o mnoho rokov neskôr.
Nemusí to mat každá žena, no to riziko tam je. Ved ty nech si zdravá celý život 🙂
Ceny implantátov?
@svetlonos máš ich? Lebo ja áno a žiadne synptómy, ani negatívne účinky nemám. Dokonca sa mi zlepšila chôdza.
@mamamasama
Ahoj 🙂 nemám. Každý organizmus reaguje inakšie. Tiez mam jednu známu, ktorá je šťastná a nemenila by! Mala male prsia a veľmi jej implantáty zdvihli sebavedomie. Teda ona nie je vyložene zameraná len na vzhlad ale pimohl8 jej to a nič jej nie.
Je to ako z očkovaním. Niekto je absolútne ôk q iný ma veflajsie účinky- jeden lahsie, druhy vážnejšie tretí tie najhoršie v extrémnom pripade.
Tak to vidím aj s implantatmi. Jedna je šťastna a spokojnq cely zivot, ďalšia ma z toho casom komplikácie.
Ja som nepísala paušálne o všetkých ženách, ze maju tieto problémy 🙂 Je fajn, že tybpatris k tým spokojným.
Nie