Ahojte, mám silnejšie lýtka. Aj keď schudnem, tak lýtka mám veľké ako stehná. Docitala som sa, že už aj na Slovensku sa pichá botox do lytiek. Mate prosím niektorá skúsenosť s tým? Dakujem
Neviem ako ti botox zmenší lýtka.
Dávnejšie som na Instagram dr. Martiškovej videla že túto procedúru nejakej pacientke robila
Ja mam naopak veľmi chudé lýtka. Behávam, cvičím a mam len take paličky. Do 30tky som nenosila sukne a saty, lebo som sa za to hanbila. Dnes mam 42 a som aká som. Vôbec to neriešim.
Čo tým chcem povedať: Život je skvely, pokiaľ máš nohy. Hrube, tenké, to je jedno.
Drž sa!
@lilianka28 že ochabnu svaly, ktoré botoxom nebude používať.
@avonladyba ano, ja ich mám veľmi svalnaté, vraj je takýto trend najmä v ázijských krajinách.
@veklipo aj mamina ma paličky a hanbila sa za ne 🙂bohuzial mám nohy po ocinovi, tým že som veľa rokov sportovala, mám svalnaté celé nohy. Ale tiež kvôli tomu nenosím sukne, čiže cele leto chodím v dlhých gatiach. Teraz mám ist na ples a ani saty s rozparkom si nemôžem dat. Ja sa neviem od toho odosobniť, lebo k pomeru stehnám vyzerajú fakt hrozne.
@avonladyba Tak má to logiku. Ale efekt sa zrejme nedostaví hneď. Zase som o niečo múdrejšia 🙂
Ak ti dajú botox do lýtka tak bude ešte väčšie