Ahojte,
Prosím Vás, mali ste niektorá skúsenosť, za Vám po aplikácii botoxu do čela a vrásky hnevu padlo viečko? Ak áno, dá sa s tým niečo urobiť?
Ďakujem krásne.
@lucia456 prečo ti nedali termín na kontrolu každá normálna klinika už pri zákroku dáva termín kontroly do 14 dni s možnosťou dopichu. Treba v pondelok zavolať na kliniku a nech ta okamžite vezmú a pozrú to. Raz sa mi stalo ze mi tak alo keby oči privrelo po botoxe ale to preto ze botox pracoval ale to bolo asi piaty deň a trvalo to tak to dvoch dni. Určite trvať na kontrole kde to bolo pichane klinika alebo nejaká súkromná doktorka?
Bola som na kontrole, všetko OK. Ja to nechápem, všetko OK, a tento pondelok mi úplne to viečko spadlo a trošku mi prekryli oko. Takže myslíš, že sa to dá dopichnut? Lebo som už fakt zúfalá, stále som čakala, že to sa spraví, ale dnes je piatok a stále nič.
Nie nedá, musí len vyprchat
@lucia456 áno.Nič sa s tým nedá spraviť, len počkať. Mne pomohli teplé obklady a masáž v mieste pichnúť botoxu a obočia nad viečkom niekolko x denne. Trvalo to asi 10 dní kým to úplne vymizlo. Potom mi znížili dávku na "baby botox" a už nie je žiadny problém.
@lucia456 neviem presne, ako ti spadlo viecko, ale stava sa, ze ked ti pichnu botox do vrasok na čele, v podstate sa ti tam uvolni a vyrovna koža a tym padom zvyknu poklesnut viecka, nakolko "zrolovana" koža vo vraskach na čele sa vyrovna a tym padom sposobi pokles partii pod nou - cize prejavi sa to poklesom viecok. Jednoducho prebytok kože, co bol na čele, padne dole a javi sa ako pokles viecok. Zial, toto sa nezvykne prezentovat na klinikach krasy, ale je to neprijemny fakt, hlavne ak vraska na čele bola vyrazna.
@martinka13 skúsim tie obklady, ďakujem za radu. Ale som v šoku, že sa to prejavilo tak neskoro. Očné oblúky mám úplne rovnaké, len jedno viečko mi zasahuje viac do oka.
@martinka13 a paradox je, že som si dala pichnúť aj vrásku hnevu, a tá je na strane oko, ktoré je v poriadku, Ďakujem všetkým za radu a prajem krásny víkend.
@lucia456 mne kleslo 2 týždne po botoxe
inak toto sa stáva aj ked sa chodí dlhodobejšie na botox.Možno nie u každého, ale ženám pomohlo potom ísť jedine dať si tú prebytočnú kožu na viečkach odstrániť.Takže botox má aj výhody ale aj nevýhody.Len málokto na toto upozorní
@lucia456 Ahoj, povolilo to? Mam ten isty problem a som 10 dni po.
Nie, nepovolilo. Snažím sa masírovať obočie, cvičiť s okom, ale stále to je vidieť
@lucia456 prosim ta kedy sa ti po botoxe to viecko upravilo????Mam ten isty problem.Volala si na kliniku da sa s tym nieco spravit???dakujem.
@renata1405 ahoj, trvalo to viac ako 3 týždne, ale pri dennej masazi. Vyzerala som ako po porážke 😀
@lucia456 áno mám túto skúsenosť trvalo to pár mesiacov kým to zmizlo a viac som na danú kliniku samozrejme nešla takže netuším či sa to dá napravit