Botox a spadnutie viečka

lucia456
8. mar 2024

Ahojte,
Prosím Vás, mali ste niektorá skúsenosť, za Vám po aplikácii botoxu do čela a vrásky hnevu padlo viečko? Ak áno, dá sa s tým niečo urobiť?
Ďakujem krásne.

hopsas
8. mar 2024

@lucia456 áno mám túto skúsenosť trvalo to pár mesiacov kým to zmizlo a viac som na danú kliniku samozrejme nešla takže netuším či sa to dá napravit

lakebabe
8. mar 2024

@lucia456 to sa stáva ked je zle pichnuty treba čakať pár mesiacov kým sa vstrebe niekedy sa to stane keď sa nedodrží režim po zákroku lahnes si alebo sa zaklonis skoro a botox ako keby zatecie to je dočasne kedy bol pichnúty?

lucia456
autor
8. mar 2024

@lakebabe 13.2., ale doteraz nič, až tento pondelok sa mi to stalo. Mala som to pekne a z ničoho nič mi kleslo viečko. Dá sa to nejako dopichnut? Nejaká korekcia?

lakebabe
8. mar 2024

@lucia456 prečo ti nedali termín na kontrolu každá normálna klinika už pri zákroku dáva termín kontroly do 14 dni s možnosťou dopichu. Treba v pondelok zavolať na kliniku a nech ta okamžite vezmú a pozrú to. Raz sa mi stalo ze mi tak alo keby oči privrelo po botoxe ale to preto ze botox pracoval ale to bolo asi piaty deň a trvalo to tak to dvoch dni. Určite trvať na kontrole kde to bolo pichane klinika alebo nejaká súkromná doktorka?

lucia456
autor
8. mar 2024

Bola som na kontrole, všetko OK. Ja to nechápem, všetko OK, a tento pondelok mi úplne to viečko spadlo a trošku mi prekryli oko. Takže myslíš, že sa to dá dopichnut? Lebo som už fakt zúfalá, stále som čakala, že to sa spraví, ale dnes je piatok a stále nič.

lucia456
autor
8. mar 2024

@lakebabe klinika

lakebabe
8. mar 2024

@lucia456 môže byť že to zmizne uvidíš do pondelka ak nie určite by som tam zavolala keď na kontrole bolo všetko ok je to zvláštne ale dopichnut sa ešte dá uz mi robili aj dopich po mesiaci

lucia456
autor
8. mar 2024

@lakebabe ďakujem krásne, si ma potešila. Som sa bála, že sa s tým nedá nič robiť. Prajem krásny večer.😊🌹

ksebejka
8. mar 2024

@lucia456 je mi to ľúto ale spadnuté sa nedá dopichnut. Len čakať kým sa sval uvoľní a znova to viečko vytiahne. Teraz je paralyzovaný tak nemá čo dopichnut. To sa robí, keď ti naopak jedno obočie vystrelí nahor - dopichne za botox a obočie klesne na úroveň toho druhého.

lizatko1009
8. mar 2024

Nie nedá, musí len vyprchat

martinka13
9. mar 2024

@lucia456 áno.Nič sa s tým nedá spraviť, len počkať. Mne pomohli teplé obklady a masáž v mieste pichnúť botoxu a obočia nad viečkom niekolko x denne. Trvalo to asi 10 dní kým to úplne vymizlo. Potom mi znížili dávku na "baby botox" a už nie je žiadny problém.

vienala
9. mar 2024

@lucia456 neviem presne, ako ti spadlo viecko, ale stava sa, ze ked ti pichnu botox do vrasok na čele, v podstate sa ti tam uvolni a vyrovna koža a tym padom zvyknu poklesnut viecka, nakolko "zrolovana" koža vo vraskach na čele sa vyrovna a tym padom sposobi pokles partii pod nou - cize prejavi sa to poklesom viecok. Jednoducho prebytok kože, co bol na čele, padne dole a javi sa ako pokles viecok. Zial, toto sa nezvykne prezentovat na klinikach krasy, ale je to neprijemny fakt, hlavne ak vraska na čele bola vyrazna.

lucia456
autor
9. mar 2024

@vienala ahoj, práveže nebola výrazná. Mala som jemne vrásky, len som ďalšej tvorbe vrások chcela tým botoxom predísť. A padlo mi len jedno viečko. Druhé oko je v poriadku.

lucia456
autor
9. mar 2024

@martinka13 skúsim tie obklady, ďakujem za radu. Ale som v šoku, že sa to prejavilo tak neskoro. Očné oblúky mám úplne rovnaké, len jedno viečko mi zasahuje viac do oka.

lucia456
autor
9. mar 2024

@martinka13 a paradox je, že som si dala pichnúť aj vrásku hnevu, a tá je na strane oko, ktoré je v poriadku, Ďakujem všetkým za radu a prajem krásny víkend.

martinka13
9. mar 2024

@lucia456 mne kleslo 2 týždne po botoxe

liusa82
9. mar 2024

inak toto sa stáva aj ked sa chodí dlhodobejšie na botox.Možno nie u každého, ale ženám pomohlo potom ísť jedine dať si tú prebytočnú kožu na viečkach odstrániť.Takže botox má aj výhody ale aj nevýhody.Len málokto na toto upozorní

lucia456
autor
9. mar 2024

@liusa82 bola som 1.krat

auberggine
16. mar 2024

@lucia456 Ahoj, povolilo to? Mam ten isty problem a som 10 dni po.

lucia456
autor
18. mar 2024

Nie, nepovolilo. Snažím sa masírovať obočie, cvičiť s okom, ale stále to je vidieť

renata1405
20. okt 2024

@lucia456 prosim ta kedy sa ti po botoxe to viecko upravilo????Mam ten isty problem.Volala si na kliniku da sa s tym nieco spravit???dakujem.

lucia456
autor
20. okt 2024

@renata1405 ahoj, trvalo to viac ako 3 týždne, ale pri dennej masazi. Vyzerala som ako po porážke 😀