Bolí vyberanie znamienka?

ki12345
18. dec 2024

Boli vyberanie znamienka ? Pripadne ta umrtvovačka ?

kvietok2012
18. dec 2024

Samotné vyberanie a šitie nebolí vôbec, lebo to necítiš, injekcia "bolí" , skôr štipne...

liusa82
18. dec 2024

nič neucítiš maximálne také akoby ťahanie teraz neviem či ti to budú rezať ako operatívne skalpelom alebo vypalovať laserom? mne vyberali teda rezali ešte ako 15 ročnej a necitila som nič iba ako včeličku injekcia a potom také jemne ťahanie akoby mi to miesto niekto masiroval toť vše🙂 ale nebolí na tom nič.Neboj

tilly
18. dec 2024

Injekcia je nepríjemná, ale nebolí. Celé to nie je príjemné, ale je tu šup šup. Môj chirurg minule 3 znamienka a 15 minút aj s kecanim a sitim. V januári idem na ďalšie dve. Radšej nech je to vonku.

leidin
18. dec 2024

Mne to laserovali a dosť boleli samotné zásahy lúčom. Také silné drhnutie. Čakala som niečo tlmené.

sandrasstini
18. dec 2024

Citila som len injekciu take stipnutie nic hrozne, rezanie, sitie vobec.

enusamt
18. dec 2024

Normalne zasnem ako opisujete tie injekcie 😀 bolelo to totiz ako slak 😄
Ale vyrezavanie parada bezbolestna... strasne mi to pripomenulo situaciu, ked maso orezavam od blany 🤭

kleopatra114
18. dec 2024

Vyberali mi naraz asi 8- ja vtedy na RD ohucana z deti som si odpočinula tak ako nikdy 😂 citila som len mini stipnutia pri injekcii.

denden77
18. dec 2024

@kleopatra114 presne 🤣 bola som vcera, dosla som o hodinu skor, ze si posedim v tichu a oddychnem 🤣
@enusamt ono aj zalezi od miesta.. tento mesiac mi rezali na nohe, injekcia pohoda.. vcera na tvari a to bolo velke, musel mi to opichat asi z 5 stran, to uz prijemne nebolo 😁

enusamt
18. dec 2024

@denden77 vedla nosa a na vnutornej strane zadku 🙃

kiki68
18. dec 2024

Stipe injekcia, ten Laser je tak rychly, ze si neuvedomis. Muz bol a sam bol prekvapeny

modrykolibrik
18. dec 2024

@autorka mne minulý týždeň laserom vypalovali ale ja som to mala nad intímnymi partiami a dosť mi to vadilo pri sexe a zväčšovali sa to. Dosť boleli tie injekcie, laser som ani moc necítila iba také teplé. O 2 mesiace mi idú vyrezať z pupka, to mám síce od mladosti ale vadí mi to tam tiez

nyphadora
18. dec 2024

@ki12345 nie neboli, na zaciatku môže injekcia akoby ťa uštipla včela, ale potombuz len neprijemne ťahy je citit. Všetko zavisi od miesta a od prahu bolesti.