Boli vyberanie znamienka ? Pripadne ta umrtvovačka ?
nič neucítiš maximálne také akoby ťahanie teraz neviem či ti to budú rezať ako operatívne skalpelom alebo vypalovať laserom? mne vyberali teda rezali ešte ako 15 ročnej a necitila som nič iba ako včeličku injekcia a potom také jemne ťahanie akoby mi to miesto niekto masiroval toť vše🙂 ale nebolí na tom nič.Neboj
Injekcia je nepríjemná, ale nebolí. Celé to nie je príjemné, ale je tu šup šup. Môj chirurg minule 3 znamienka a 15 minút aj s kecanim a sitim. V januári idem na ďalšie dve. Radšej nech je to vonku.
Mne to laserovali a dosť boleli samotné zásahy lúčom. Také silné drhnutie. Čakala som niečo tlmené.
Citila som len injekciu take stipnutie nic hrozne, rezanie, sitie vobec.
Normalne zasnem ako opisujete tie injekcie 😀 bolelo to totiz ako slak 😄
Ale vyrezavanie parada bezbolestna... strasne mi to pripomenulo situaciu, ked maso orezavam od blany 🤭
Vyberali mi naraz asi 8- ja vtedy na RD ohucana z deti som si odpočinula tak ako nikdy 😂 citila som len mini stipnutia pri injekcii.
@kleopatra114 presne 🤣 bola som vcera, dosla som o hodinu skor, ze si posedim v tichu a oddychnem 🤣
@enusamt ono aj zalezi od miesta.. tento mesiac mi rezali na nohe, injekcia pohoda.. vcera na tvari a to bolo velke, musel mi to opichat asi z 5 stran, to uz prijemne nebolo 😁
Stipe injekcia, ten Laser je tak rychly, ze si neuvedomis. Muz bol a sam bol prekvapeny
@autorka mne minulý týždeň laserom vypalovali ale ja som to mala nad intímnymi partiami a dosť mi to vadilo pri sexe a zväčšovali sa to. Dosť boleli tie injekcie, laser som ani moc necítila iba také teplé. O 2 mesiace mi idú vyrezať z pupka, to mám síce od mladosti ale vadí mi to tam tiez
Samotné vyberanie a šitie nebolí vôbec, lebo to necítiš, injekcia "bolí" , skôr štipne...