Blefaroplastika cez poisťovňu

1. jan 2024

Ahojte,aký dôvod uznáva poisťovňa na preplatenie takého zákroku a kto má skusenost s takto uhradenym zákrokom.Kkto operoval,ako ste spokojné?

chiccco
1. jan 2024

Tiež ma to zaujíma,tu sa pripnem.

sisa_s
1. jan 2024

Musi sa urobit na ocnej ambulancii perimetricke vysetrenie a na zaklade toho, ze tam bude obmedzenie zorneho pola zhora (kvoli vieckam), ZP to preplati...skuste sa informovat v najblizsej nemocnici, na ocnom oddeleni, ci to robia

ma77
1. jan 2024

Nie je to asi tak jednoduche ja som to skušala vybavit dala som si urobit u očnej zorne pole ale očna mi rovno povedala že to nie je na preplatenie že malo kto to ma tak aby to schvalili asi to maju nastavene tak aby nemuseli preplacat mam pocit

siska53
1. jan 2024

To by mala vediet tvoja lekarka. A neurcuje to poistovna, ale MZ. Je presne napisane, za akych podmienok sa to preplaca a to riesi tvoja dr., nie ty.

autor
1. jan 2024

@siska53 to chápem,samozrejme.No skôr som myslela vlastné skúsenosti s nálezom lekarov

siska53
1. jan 2024

Lenze to je prudko individualne... Aj zlcnik a jeho operacia..kolko ludi, tolko pribehov...

angd
20. mar 2024

Ako sa uvádza nizsie,je potrebna perimetria od ocnej.Ja som bola u Mudr Totha,ze ak mam Doveru,skusime cez poistovnu....cakame teraz na vyjadrenie poistovne.

anasky
26. aug 2024

UVEA.SK; 30E konzultácia

janaspa
26. aug 2024

@angd dobrý deň, máte foto pred? Preplatili vám to nakoniec? Dakujem

angd
26. aug 2024

@janaspa este sa nevyjadrili....zevraj sa niekde stratili papiere,ale uz som im poslala nove.Tak uvidime.

paulinocka123
12. sep 2024

@angd môžem sa opýtať ako sa to vyvíja?

angd
13. sep 2024

@paulinocka123 zatial sa neozvali