Ahojte,aký dôvod uznáva poisťovňa na preplatenie takého zákroku a kto má skusenost s takto uhradenym zákrokom.Kkto operoval,ako ste spokojné?
Musi sa urobit na ocnej ambulancii perimetricke vysetrenie a na zaklade toho, ze tam bude obmedzenie zorneho pola zhora (kvoli vieckam), ZP to preplati...skuste sa informovat v najblizsej nemocnici, na ocnom oddeleni, ci to robia
Nie je to asi tak jednoduche ja som to skušala vybavit dala som si urobit u očnej zorne pole ale očna mi rovno povedala že to nie je na preplatenie že malo kto to ma tak aby to schvalili asi to maju nastavene tak aby nemuseli preplacat mam pocit
To by mala vediet tvoja lekarka. A neurcuje to poistovna, ale MZ. Je presne napisane, za akych podmienok sa to preplaca a to riesi tvoja dr., nie ty.
@siska53 to chápem,samozrejme.No skôr som myslela vlastné skúsenosti s nálezom lekarov
Lenze to je prudko individualne... Aj zlcnik a jeho operacia..kolko ludi, tolko pribehov...
Ako sa uvádza nizsie,je potrebna perimetria od ocnej.Ja som bola u Mudr Totha,ze ak mam Doveru,skusime cez poistovnu....cakame teraz na vyjadrenie poistovne.
UVEA.SK; 30E konzultácia
@angd môžem sa opýtať ako sa to vyvíja?
@paulinocka123 zatial sa neozvali
Tiež ma to zaujíma,tu sa pripnem.