Trapi po pôrode asymetria prsnikov. Jeden je o dva čísla väčšii ako ten druhý.
Boli ste niektorá na neviem ako to nazvať ale ba úprave ?
Nikdy som o zväčšení alebo úprave pŕs neuvažovala ale toto je vážne extrém a aj keď mám podprsenku tak to vidno a som taká nesvoja
Ďakujem ta komenty keď ste niektorá bola
@nique ja ešte stále kojím. Syn ma 10m
Aj u mňa je ako píšem o dva čísla 🙈 nejak mi to začalo vadiť najmä zeraz keď ide leto nemôžem si dať ani tielko 🤭
Moje obe deti preferovali lavy prsnik, teda pravy bol nejaku dobu o dost mensi, fakt to bolo vidno, ale po odstaveni sa to casom (len uz je to davno a fakt neviem aka dlha doba to bola) upravilo a mam ich rovnake. Takze mozno staci chvilu vydrzat.
Osobnú skúsenosť nemám, ale sesternica mala presne tak, ako Ty, po pôrode a počas kojenia ľavý prsník o dva čísla väčší. Jej syn pil výhradne z jedného, z druhého odsavala. Potom, keď prestala kojiť, tak postupne sa jej prsia upravili a teraz, čo naposledy spomínala, tak v podstate nevidí rozdiel, len keď veľmi hľadá. A stihla, krásna žena.
Ja len ze mala som podobný problém a zvažovala som úpravu. Aj gynekologička to riešila, ale skor zo zdravotného hľadiska. Lebo ten rozdiel bol u mňa naozaj veľký. Rok po úplnom odstavení dcéry sa mi prsníky opäť vyrovnali. Stále mám jeden máličko väčší, ale to už takmer nevidno a v podprsenke vôbec.